Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

geriatria - (Historia)

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
Francis1982
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Francis1982 » 29 sty 2016, 06:42

Chyba jakaś plaga z tymi kręgosłupami. Dwóch znajomych również mają z nimi kłopoty...

Awatar użytkownika
hudy
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABT
Kontakt:

Post autor: hudy » 29 sty 2016, 23:04

Ja osobiście kręgosłup mam w kształcie litery S ale też jest w tym dużo mojej winy... Ogólnie z kośćmi ludzie mają teraz dużo problemów. Widziałeś 10 lat temu żeby tyle było operacji np na endoprotezę biodra? Mój znajomy który mia 36 lat ostatnio ja przeszedł. 36 lat gościu i już problem z biodrami. Trują nas tym pieprzonym przetworzonym żarciem. Gdzie nie popatrzysz na skład to wszędzie E...

Ostatnio oglądałem na Discovery czy na Planete film dokumentalny o chemikaliach stosowanych w tekstyliach. Każde ubranie z chin jest pryskane chemikaliami by nie zapleśniało w podróży. Chemikalia oczywiście bardzo trujące. Ludzie mdleją po otwarci kontenerów itp. Te ubrania są prane by pozbyć się chemikaliów. Chemikalia płyną z wodą do oczyszczalni. W oczyszczalni odseparowuje się wodę od rożnych stałych związków które sprzedawane są rolnikom jako nawóz. Rolnicy nawożą tymi chemikaliami swoje pola a my później to jemy... Komentować nie ma potrzeby...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”