geriatria - (Historia)
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
robota robotą ale chyba bardziej taki zapał odszedł jak siedziało sie godzinami na forum no i obowiązki tak samo spoty u nas we wrocku już umarły nie ma ludzi nawet nie organizuje bo nie ma sensu dla dwóch aut śmigać wolę kolegów na grilla zaprosić do mnie i pogadać Nawet patrząc na tegoroczny zlot grupy vag w Nysie 80 tek było nas tak mało że masakra
wszystko zależy od chęci tak trochę nawiązałem do zlotów ale u nas klub a4 czy AKP spotykają sie co tydzień i jest zawsze po ładnych parę aut czyli można oczywiśvie tez tam śmigam bo jakieś kontakty trzeba trzymać. Chyba powoli audi 80 odchodzi do lamusa u mnie w pracy to większosc młodych ludzi już na model A4 b5 to nie wchodzi w grę podczas kupna każdy chce mieć młodsze auto nie koniecznie audi to na koniec jeszcze dwa dni pracy i spadam po wypoczywac
nad nasze gorące może
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Ja myślę że to raczej związane jest z ciągłym brakiem czasu i pracą a jak już jest chwila wolnego to najlepiej poleżeć i odpocząć. A wiadomo im człowiek więcej "haruje" tym bardziej jest zmęczony i więcej czasu potrzebuje na odpoczynek i koło się zamyka.
słonecznej pogody życzę <ok>goldi j51 pisze:jeszcze dwa dni pracy i spadam po wypoczywac nad nasze gorące może
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
To nie harówa, tylko wiek robi swoje - znam to z autopsji.PieterB pisze:im człowiek więcej "haruje" tym bardziej jest zmęczony
Jarek, nad Adriatyk chyba masz bliżej. :mrgreen:goldi j51 pisze:padam po wypoczywacnad nasze gorące może
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
a wiesz Irku może i Ty masz rację że to wina wieku. Jeszcze z 15 lat temu pracowałem po 20 godz na dobę a teraz <hmm> ledwo 8 jestem w stanieIC69 pisze: PieterB napisał/a:
im człowiek więcej "haruje" tym bardziej jest zmęczony
To nie harówa, tylko wiek robi swoje - znam to z autopsji. Jak sięgnę pamięcią wstecz, to zastanawiam się skąd miałem siły na to, co robiłem 20 lat temu.
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
- Silnik: 2.0 ABK