Kalendarz audi 80 - reanimacja
Z racji tego że sprawa się nie znacznie posunęła do przodu chcę założyć temat o takiej treści:
Proszę was o szybką pomoc bo niema już za dużo czasu.W tym temacie nie prowadzimy dyskusji, tylko wrzucamy miniatury fotek do kalendarza na 2011 rok.
Zdjęcia nie mogą być mniejsze niż 2200 na 1700 pix. Termin przyjmowania zdjęć 31.10.2010.
Po tym terminie pojawi się ankieta z możliwością zagłosowania na wybranego kandydata.
Każdy chętny wrzuca max 2 fotki. Do czasu zakończenia projektu każdy chętny który wysłał zdjęcia jest zobowiązany do ich posiadania do chwili kiedy zostanie o nie poproszony, w przeciwnym razie kandydat opuszcza kalendarz a w jego miejsce wchodzi kolejny wybrany.
Mysle ze co by sie nie prosic leniwych potem o zdjecia to tresc: Zdjęcia nie mogą być mniejsze niż 2200 na 1700 pix zmienic na: Zdjęcia nie mogą być mniejsze niż 2200 na 1700 pix ale do tematu wrzucamy miniatury po kliknieciu na ktore otwiera sie pelny obraz.
Wtedy poporstu wezmie sie zdjecia z tego tematu i tyle.
Wtedy poporstu wezmie sie zdjecia z tego tematu i tyle.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
kubik, jesteś juniorem adminem
Zrób kalendarz. (max 200 szt)
Najlepiej poszukaj jakiegoś dobrego grafika. ( może adaś lee
)
Później powiesz mi ile trzeba kasy, my walniemy e-maila do wszystkich w klubie, a ty zrobisz tekst w forum.
Jakby co - daj mi PW , e-mail studio@multifonika.net , lub GG 2335650
Później powiesz mi ile trzeba kasy, my walniemy e-maila do wszystkich w klubie, a ty zrobisz tekst w forum.
Jakby co - daj mi PW , e-mail studio@multifonika.net , lub GG 2335650
Projekt ruszył z kopyta, oto pierwsze efekty
http://img685.imageshack.us/img685/5660/beznich.png
idąc za ciosem mam pomysł żeby zrobić konkurs na najlepsze FAQu. Jako nagroda oczywiście gratisowy kalendarz.
Co myślicie :?:
http://img685.imageshack.us/img685/5660/beznich.png
idąc za ciosem mam pomysł żeby zrobić konkurs na najlepsze FAQu. Jako nagroda oczywiście gratisowy kalendarz.
Co myślicie :?:
jak dla mnie full wypas, powiem szczerze miałem nie kupować tego kalendarza myślę sobie pewnie będzie przeciętny a tu proszęCo myślicie :?:
moim zdaniem pomysł fajny, myślę że powinien zmotywować. <ok>kubik pisze:idąc za ciosem mam pomysł żeby zrobić konkurs na najlepsze FAQu. Jako nagroda oczywiście gratisowy kalendarz.
Pomyślałem tak :oops: nie dla tego że nie mamy jakiś super wozów na forum tylko dla tego że pamiętam jak to było z kalendarzem na pulpit, ciężko było wydębić zdjęcia i tak dalej. Ale teraz to widzę że jest na prawdę super i myślę że zainteresowanie będzie ogromne. Jeśli tylko udało by się ogarnąć to w miarę szybko to pewnie sporo ludzi go zakupi
A tak z innej beczki trochę to jak już będzie gotowy kalendarz to będzie go można zobaczyć w całości na forum czy że tak powiem tylko zwiastun :?:- żeby potem się nie okazało że każdy ściągnie sobie formę elektroniczną i po ptakach będzie
A tak z innej beczki trochę to jak już będzie gotowy kalendarz to będzie go można zobaczyć w całości na forum czy że tak powiem tylko zwiastun :?:- żeby potem się nie okazało że każdy ściągnie sobie formę elektroniczną i po ptakach będzie