Kalendarz audi 80 - reanimacja
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wydaje mi się że trochę za późno się za to zabieracie - teraz wszystkie drukarni mają w chuj roboty i nikt nie będzie robił po kosztach. Pozatym do zrobienia dobrego i fajnego katalogu potrzebnych jest kupa zdjęć z których grafik dobierze najlepsze pasujące. Jeżeli chcecie mieć ładny kalendarz to potrzebny jest dobry grafik który zna się dobrze na ich robieniu.
Jak chcecie to mam w pracy dobrego grafika który pewnie po godzinach by to zrobił. Mam też dobrą drukarnię w Krakowie z którą współpracujemy od dłuższego czasu. Mogę ich zapytać jakie koszta takiej imprezy ale potrzebowałbym więcej szczegółów - jaki format, ilość sztuk itp.
Jak chcecie to mam w pracy dobrego grafika który pewnie po godzinach by to zrobił. Mam też dobrą drukarnię w Krakowie z którą współpracujemy od dłuższego czasu. Mogę ich zapytać jakie koszta takiej imprezy ale potrzebowałbym więcej szczegółów - jaki format, ilość sztuk itp.
Wrzuciłem aktualne informację na temat kalendarza w klubowym. Ci którzy śledzą sprawę wiedzą że wpłaciło około 60% wcześniej deklarujących się osób. Powiedzcie czy powinniśmy wyciągnąć jakieś konsekwencje.
Brak wpłat spowodował kolejne opóźnienie, osoby które zapłaciły terminowo zostały pokrzywdzone bo muszą czekać kolejne kilka dni dłużej.
Brak wpłat spowodował kolejne opóźnienie, osoby które zapłaciły terminowo zostały pokrzywdzone bo muszą czekać kolejne kilka dni dłużej.