link z forum do download
Rozmiar obrazków podpisie
Nie wiem, co sądzi o tym grono administracyjne, ale wydaje mi się, że zdjęcia w podpisie niektórych uzytkowników są za duże... trzeba by było jasno określić w regulaminie jakie fotki można wrzucać...
Kiedyś koleś przysłał mi taki oto cytat z regulaminu (którego nota bene nie mogę odszukać):
Kiedyś koleś przysłał mi taki oto cytat z regulaminu (którego nota bene nie mogę odszukać):
Jeśli to prawda, to 500x500 moim zdaniem za dużoTylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 500 pikseli i wyższy niż 500 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
są dwa obrazki. jeden w podpisie a jeden w profilu.
Ten drugi moze byc wiekszy, jednak faktycznie daja za duze w podpisach.
nie tylko zjada to zbednie trasfer, ale rowniez obciaża dzialanie forum bo za kazdym razem odpalamy duzy obrazek zbednie.
Do tego szpeci i przeszkadza w czytaniu.
Moim zdaniem szerokosc 400 a wysokosc maksymalnie 80
Ten drugi moze byc wiekszy, jednak faktycznie daja za duze w podpisach.
nie tylko zjada to zbednie trasfer, ale rowniez obciaża dzialanie forum bo za kazdym razem odpalamy duzy obrazek zbednie.
Do tego szpeci i przeszkadza w czytaniu.
Moim zdaniem szerokosc 400 a wysokosc maksymalnie 80
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jak tam stryjenki sobie życzą.
Ok, zatem mamy:
1. Brelok prostokątny, przezroczysty z naszym logo wtopionym w środek. ( nie wiem czy to bedzie wiejskie, ale cena 3 zł z hakiem, wiec mozna zaryzykowac i osrać to jakby co.
2. Nalepka ok 7 cm długa, czyli generalnie mała, dokładnie odzwierciedlająca logo. 1 zł z hakiem.
3. Smycz taka jak wyżej pokazane. tu jeszcze nie znam ceny.
Jutro tj z poniedziałek Wilu ma finalizować sprawę i dogadywać u producenta.
Ja osobiście nie wiem czy ta nalepkę nakleje, bo nie lubie pierdół takich na samochodzie, ale smycz chętnie wykorzystam i będe nosił. breloczek jesli nie bedzie wiejski również.
Ok, zatem mamy:
1. Brelok prostokątny, przezroczysty z naszym logo wtopionym w środek. ( nie wiem czy to bedzie wiejskie, ale cena 3 zł z hakiem, wiec mozna zaryzykowac i osrać to jakby co.
2. Nalepka ok 7 cm długa, czyli generalnie mała, dokładnie odzwierciedlająca logo. 1 zł z hakiem.
3. Smycz taka jak wyżej pokazane. tu jeszcze nie znam ceny.
Jutro tj z poniedziałek Wilu ma finalizować sprawę i dogadywać u producenta.
Ja osobiście nie wiem czy ta nalepkę nakleje, bo nie lubie pierdół takich na samochodzie, ale smycz chętnie wykorzystam i będe nosił. breloczek jesli nie bedzie wiejski również.