link z forum do download
co się dzieje z downloadem?
dzwonią do mnie ludzie że nie moga ściągać niektórych plików. jest 30.05 - czy znowu transfer się wyczerpał?
Do mnie też dzwonią.
Wczoraj sprawdzałem i wszystko się ściąga jak nalezy. Zauwazyłem w firefoxie taki babol, że jak nacisne ściagnij to przycisk OK potwierdzający sciaganie jest nieaktywny, ale wystarczy na niego nacisnąć i działa :mrgreen:
Pozatym ludziom się nie ściaga bo maja zawalony cache przeglądarki, niech wyczszczą i będzie działać
Wczoraj sprawdzałem i wszystko się ściąga jak nalezy. Zauwazyłem w firefoxie taki babol, że jak nacisne ściagnij to przycisk OK potwierdzający sciaganie jest nieaktywny, ale wystarczy na niego nacisnąć i działa :mrgreen:
Pozatym ludziom się nie ściaga bo maja zawalony cache przeglądarki, niech wyczszczą i będzie działać
Fotki w artykułach na centrum
Mam takową sugestię, by osoby redagujące aktualności w Centrum, robiły białą "ramkę" fotki, którą wrzucają do artykułu... wygląda to trochę głupio, jak tekst dotyka obrazka, skoro nie można tego ładnie zdystansować to proponowałbym robić ramkę na fotce z koloru białego
różnica wygląda mniej więcej tak:
różnica wygląda mniej więcej tak:
polskie znaki na www.centrum.audi80.pl
polskie znaki na www.centrum.audi80.pl nie działają - wyświetlają się jakieś krzaczki lub znaki zapytania.... :cry: cuś się skopało... :cry:
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
ano skupało w związku z próbą przenoszenia na nowy serwer. Już naprawiłem.
Ale co sie dzieje na nowym serwerze z kodowaniem nie mam pojecia
zerknijcie www.audi80.nazwa.pl/centrum
Ale co sie dzieje na nowym serwerze z kodowaniem nie mam pojecia
zerknijcie www.audi80.nazwa.pl/centrum