No ok ale zostawimy im rangę taką jak mają czy tworzymy nową ?grze pisze:Może zamiast się spinać o to czy to ma być 90 czy 60 dni, zróbmy na początek inaczej.: podziękujmy najpierw 5 osobom, które najdłużej się nie udzielają i zobaczymy co z tego wyniknie :mrgreen:
Nieaktywni sympatycy.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Zostawił bym rangę w spokoju.Istotne abyśmy mogli normalnie głosowac/funkcjonowac w S.kokolino1 pisze:No ok ale zostawimy im rangę taką jak mają czy tworzymy nową
A czy to widac czy nie po kolorze literek to chyba sprawa drugorzędna.
Nie rozumiem też dyskusji o 60 czy 90 dniach.Temat 60 czy 90 może (według mnie) dotyczyc nowych sytuacji w przyszłości , a w chwili obecnej jeżeli ktoś od roku nie zaglada to po co czekac kolejne 2-3miesiące.Jak się taki delikwent obudzi i do nas wróci to się go przywróci i już.Rozwiązał bym temat martwych dusz na pniu a terminy 60-czy 90 wprowadził na przyszłośc.Bo jak nie to sobie tu pogadamy po czym i tak będziemy czekali min.2 miesiące na efekty.
P.S.Przykro mi że tak pozno włączyłem się do dyskusji ale od 9.3.2011 przebywałem na oddziale chirurgii szczękowo-twarzowej i dopiero wczoraj mnie łapiduchy wypuściły.
Dzień dobry
Pozwolicie że się wtrącę:
1. Moim zdaniem nie ma sensu robić kilku rang, to jest absolutnie niepotrzebne.
2. Jeżeli ktoś jest nieaktywny to go po prostu usuńcie z członków tej grupy i się nie zastanawiajcie ile dni kto ma nieodpowiadac na czyjeś tam zaczepki... bez sensu.
3. Grupa Sympatyków ba być jak Zarząd Spółki, jak ktoś jest nieaktywny to nie ma sensu go trzymać.
Sam rzadko wpadam do Was dlatego możecie mnie śmiało usunąć z grupy, bo wiem że nie poprawię swoich statystyk w odwiedzinach, ankietach etc. Myślę, też że pozostali "nieaktywni" Sympatycy również nie będą mieli nic przeciwko. <mikolaj> Ale gdybyscie mnie chcieli wyróżnić jako zasłużonego usera, to chętnie przyjmę nick w kolorze RÓŻOWYM <ok>
Pozwolicie że się wtrącę:
1. Moim zdaniem nie ma sensu robić kilku rang, to jest absolutnie niepotrzebne.
2. Jeżeli ktoś jest nieaktywny to go po prostu usuńcie z członków tej grupy i się nie zastanawiajcie ile dni kto ma nieodpowiadac na czyjeś tam zaczepki... bez sensu.
3. Grupa Sympatyków ba być jak Zarząd Spółki, jak ktoś jest nieaktywny to nie ma sensu go trzymać.
Sam rzadko wpadam do Was dlatego możecie mnie śmiało usunąć z grupy, bo wiem że nie poprawię swoich statystyk w odwiedzinach, ankietach etc. Myślę, też że pozostali "nieaktywni" Sympatycy również nie będą mieli nic przeciwko. <mikolaj> Ale gdybyscie mnie chcieli wyróżnić jako zasłużonego usera, to chętnie przyjmę nick w kolorze RÓŻOWYM <ok>
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Sory koledzy za nieobecności i małą ostatnio aktywność , ale ostatnimi czasy tak dostaje po d..ie że nie mam na nic siły i czasu. Mam tylko nadzieję że w ciągu najbliższych dwóch tygodni się unormuje.
Do tego tematu powrócę jak tylko będę miał trochę czasu. Chyba że podejmiecie decyzję a ja to po prostu wdrożę.
Do tego tematu powrócę jak tylko będę miał trochę czasu. Chyba że podejmiecie decyzję a ja to po prostu wdrożę.