Nieaktywni sympatycy.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nieaktywni sympatycy.
Witajcie.
Jak zapewne zauważyliście, że sporo naszych sympatyków wcale się nie udziela.
Jako że są to osoby które w bardzo dużym stopniu przyczyniły się do rozwoju klubu, służyły bezinteresownie swoją niejednokrotnie ogromną wiedzą ale z jakiś powodów nie mają/ nie chcą brać już udziału w życiu sympatyków.
Ich nieobecność wpływa oczywiście na niektóre decyzje wyniki głosowań.
Proponowałbym aby takie osoby usunąć z grupy sympatyków jednocześnie zostawiając im rangę oraz w szczególny sposób te osoby wyróżnić.
W przypadku powrotu do "życia" i chęci powrotu do grupy przywracałoby się takie osoby.
Co o takim rozwiązaniu sądzicie?
Pozdrawiam.
Jak zapewne zauważyliście, że sporo naszych sympatyków wcale się nie udziela.
Jako że są to osoby które w bardzo dużym stopniu przyczyniły się do rozwoju klubu, służyły bezinteresownie swoją niejednokrotnie ogromną wiedzą ale z jakiś powodów nie mają/ nie chcą brać już udziału w życiu sympatyków.
Ich nieobecność wpływa oczywiście na niektóre decyzje wyniki głosowań.
Proponowałbym aby takie osoby usunąć z grupy sympatyków jednocześnie zostawiając im rangę oraz w szczególny sposób te osoby wyróżnić.
W przypadku powrotu do "życia" i chęci powrotu do grupy przywracałoby się takie osoby.
Co o takim rozwiązaniu sądzicie?
Pozdrawiam.
Radek całkowicie się z tobą zgadzam.
User który otrzymał dostęp do tego działu został wyróżniony za swoją działalność na rzecz rozwoju forum. Trzeba jednak pamiętać że brak aktywności w sprawach ważnych dla dalszego rozwoju wpływa negatywnie na całokształt klubu.
Również uważam że nie można takich osób tak po prostu wyrzucić bo należy im się odznaczenie w postaci jakiegoś "symbolu" dającego jasny obraz tego że nie jest to zwykły user.
Z czystym sumieniem możemy serdecznie podziękować za wszystko co zrobili. Odebranie "NS" uprawnień nie zrobi im nic złego bo i tak ich tu nie ma.
User który otrzymał dostęp do tego działu został wyróżniony za swoją działalność na rzecz rozwoju forum. Trzeba jednak pamiętać że brak aktywności w sprawach ważnych dla dalszego rozwoju wpływa negatywnie na całokształt klubu.
Również uważam że nie można takich osób tak po prostu wyrzucić bo należy im się odznaczenie w postaci jakiegoś "symbolu" dającego jasny obraz tego że nie jest to zwykły user.
Z czystym sumieniem możemy serdecznie podziękować za wszystko co zrobili. Odebranie "NS" uprawnień nie zrobi im nic złego bo i tak ich tu nie ma.
nic dodać - nic ująćIC69 pisze:Idealne - jak dla mnie, ofkors.Doc pisze:Nick XXXXXX - Jesteś ?
Nick xxxx, jesteś nieosiągalny dla sympatyków klubu a80?
Nie masz czasu? Nie chcesz już rozmawiać?
Czekamy na Ciebie 14 dni i usuwamy SS.
choć nie ukrywam, że sama mam czasami kilkudniowy przestój, ale najczęściej wina leży po stronie sprzętu. :roll:
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Nieaktywni sympatycy lub mało aktywni
1 Danek ostatnia wizyta 2009-08-04
2.: k44761 pojawia sie czasem
3.Kornel ostatnia wizyta 2010-04-07 2.
4.PABLO ostatnia wizyta 2010-12-07
5.widmo ostatnia wizyta 2011-03-07,