Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Oj dana, oj dana, brudne pies miał kolana.

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Oj dana, oj dana, brudne pies miał kolana.

Post autor: trepek » 01 wrz 2011, 22:23

Proszę o usunięcie mnie z sympatyków. Swoją prośbę motywuję słowami, które napisał IC69 w tym temacie:
https://audi80.pl/zmiana-moderatora- ... htm#652020

Tak samo, jak nie ubiegałem się o znalezienie w gronie sympatyków tak nigdy nie ubiegałem się o stanowisko moderatora. Oczywiście poza gronem sympatyków, gdzie jakby powstało rozszerzenie o forum a4 to móglbym się zająć silnikami diesla.
Zabolały mnie słowa IC69, które niejako świadczą, że miałbym być czyjąś osobą i być z kimś powiązany. Nikt mnie nie będzie publicznie poniżał ani zarzucał niecnych celów. Nie chcę być w Waszym gronie ani mieć cokolwiek z Wami wspólnego. Chcę być na powrót szarym użytkownikiem forum, który będzie dbał o swój samochód oraz pomagał użytkownikom w potrzebie, głównie przy silnikach diesla. Mi to wystarczy. Wasza piaskownica i Wasze zabawki, ja jedynie chcę nieść pomoc ludziom, którzy są bezradni i wydają majątki na błędne diagnozy mechaników, nie muszę być przy tym jakoś szczególnie wyróżniony kolorowym nickiem bo nie mam parcia na szkło.
Jeszcze na odchodne powiem parę słów prawdy o mnie: głównie piszą do mnie osoby rozpaczone, które nie wiedzą co zrobić ze swoim samochodem. Najczęściej od mechaników słyszą: zmień silnik, zmień samochód ale nie mogą sobie na to pozwolić, bo są młodzi, czasem dziecko mają (albo w drodze jest) i $$$ na coś innego muszą przeznaczyć. Nie żadko przyjeżdżają do mnie osoby z miejscowości odległych o 150-200km, chociaż nigdy mnie w życiu nie widziały. Żal mi się ich po prostu robi. Często po pół dnia szukam przyczyny dysfunkcji silnika/pompy z rękami po łokcie ubrudzonymi biorąc za to śmieszne złotówki bo i tak wiem, że mają ważniejsze wydatki. Stąd mam takie poparcie na forum wśród użytkowników diesli.

Mógłbym jeszcze się przyczepić do punktu regulaminu mówiącego o nieetykiecie ale wiem, że IC69 jest Junior Adminem a więc mu się upiecze. Równi i równiejsi jak w Folwarku Zwierzęcym G. Orwella.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Zgodnie z regulaminem sympatyków nic z tej zakładki nie wyjdzie na zewnątrz, możecie być spokojni.

Żegnam Was.
Grzegorz Trepka.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2011, 23:36 przez trepek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele
Imię: Irek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: IC69 » 01 wrz 2011, 23:27

O czym Ty człowieku w ogóle piszesz? Co mi się ma upiec? Za co mi się ma upiec?

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 02 wrz 2011, 09:40

trepek pisze:Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Zgodnie z regulaminem sympatyków nic z tej zakładki nie wyjdzie na zewnątrz, możecie być spokojni.
Spokojnie Grześ nikt nie mówił że byś S to łatwe zadanie. Ale nie bierz tak wszystkiego do siebie. Na razie są spore emocje, poczekaj kilka dni i dopiero podejmij decyzję. Oczywiście zapewne na siłę nikt Cię nie zatrzyma, ale pomyśl jeszcze o swojej decyzji. Uwierz że nie trafia tu pierwszy lepszy. <ok>

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 02 wrz 2011, 11:22

ysiul pisze:Uwierz że nie trafia tu pierwszy lepszy.
Rozumiem i doceniam to bardzo, że tutaj trafiłem. Emocje już opadly, teraz rozsądek bierze górę.
Jak widzicie jestem osobą dla której ważniejsze jest dobre zdanie o własnej osobie niż wyróżnienia i nobilitacje, które może otrzymać. Lepiej być niż mieć.
Wiadomo, że lepiej jest gdy nie ma spinek ani kłótni. Z drugiej jednak strony w nerwowych sytuacjach każdy pokazuje bardziej swoje oblicze.
Wracając do odejścia z sympatyków - napisałem swoją petycję i jako dorosły człowiek nie mogę wypierać się swoich słów ani zmieniać z dnia na dzień swojego zdania. To czy rozpatrzycie pozytywnie bądź negatywnie moje podanie pozostawiam administracji. Każdą decyzję przyjmę z pokorą.
Niektórych słów żałuję, które napisałem ale nie cofnę już kijem Wisły.

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 02 wrz 2011, 12:27

trepek, to jak ty nie bedziesz odwracal kijem wisły to niech sympatycy to zrobia bo watpie zeby cie ktos z tad usunął. Browar, chillout i ci przejdzie za dwa dni po czym bedziesz sam sie z tego smiał :-) .
Cie rozumiem bo emocje w czlowieku budza naprawde różne decyzje i poczynania.

spiczi
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Kris
Nadwozie: Coupe
Silnik: 1.6 JK

Post autor: spiczi » 02 wrz 2011, 14:37

Ktoś cos pisał o browarze ... to kiedy biba? i kto stawia?

Trepek nie bierz wszystkiego tak zaraz prosto do Siebie. <dynamit>

PS. z Sympatyków odejść zawsze można samemu, uważam jednak , że nie byłoby to dobrym wyjściem z Twojej strony. Nie sądze też że ktokolwiek chciałby Cie z tąd wyrzucić. <piwo>

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 02 wrz 2011, 20:47

spiczi pisze:to kiedy biba? i kto stawia?
w końcu rzeczowo i na temat <ok>

trepek, nie bierz wszystkiego tak do siebie, a przede wszystkim nie dawaj się prowokować. otwórz sobie piwko i odstaw emocje na bok <piwo>

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 02 wrz 2011, 21:08

grze pisze:otwórz sobie piwko i odstaw emocje na bok
Już dzisiaj dwa wypiłem i po jeszcze jedno sięgnę :D Węgiel wrzucałem.
Dziś mnie nawet odwiedził sam Kubik we własnej osobie. Nie wiedziałem czy wyjść czy nie z domu ;-)

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele

Post autor: IC69 » 02 wrz 2011, 21:47

No to jak trepek, pogadamy?

gibaj
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Model: Audi A6
Kontakt:

Post autor: gibaj » 02 wrz 2011, 21:48

ty chyba za mało pijesz :shock: :mrgreen: i za bardzo się przejmujesz :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 02 wrz 2011, 21:52

IC69 pisze:No to jak trepek, pogadamy?
Ja jestem otwarty na propozycje ;-)

Awatar użytkownika
IC69
Przyjaciele
Przyjaciele

Post autor: IC69 » 02 wrz 2011, 21:58

Wybacz, ale to ja chciałbym posłuchać. ;-)

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 02 wrz 2011, 22:22

Na samym początku chcę zaznaczyć, że nie mam na celu zasiania fermentu i rozpoczęcia kłótni, napiszę teraz moje osobiste odczucia i jeśli są błędne, to proszę o ich wyprostowanie.

Napisałeś:
Jeżeli do końca dzisiejszego dnia, nie poprzecie swoich słów konkretnymi dowodami, to będzie nieciekawie. Granie na zwłokę, nic Wam nie da, a milczeniem odpowiedzialności nie unikniecie.
A później:
"by obsadzić na stanowisku Moda działu, "swojego człowieka" i przez to poczuć się bezkarnym?"
Gdzie w tym temacie padła tylko jedna nominacja Pawła i nie w prost wskazałeś na mnie.
Nie jestem niczyim człowiekiem i nie mógłbyś tego udowodnić Irku ;-) Ja mogę dać do wglądu całe archiwum rozmów gg z Pawłem, gdzie byłoby widać jak Paweł zaśmieca mi skrzynkę a ja go głównie zlewam, a jak nie zlewam to opieprzam za jego zachowanie.
A to, że widać, że "trzymamy" się razem, to hmm... fascynaci gleby trzymają się razem, fascynaci szerokich kółek razem, fascynaci quattro razem więc i turbo maniacy diesla też razem. Cóż ja mogę poradzić, że trafiłem na takiego oszołoma :-/
Zabolało mnie strwierdzenie, że mógłbym być jego człowiekiem i go w jakikolwiek sposób kryć (jednakże to ja w sympatytach przecież zasugerowałem aby go usunąć z forum, chyba jakąś niespójność w tym widać). Dlatego IC69 Twoje słowa były nie do udowodnienia.
Reasumując - Pawłowi i spółce mogłoby coś grozić za słowa bez pokrycia a Tobie nie miał by kto palcem pomachać <nono> Więc napisałem co napisałem bo czułem bezradność a jednocześnie oburzenie i rozgoryczenie <nunczako>

Awatar użytkownika
luk_OP_Q89
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: luk_OP_Q89 » 02 wrz 2011, 23:16

Sporo było impulsywnych zachowań ostatnio na forum,każdy czasem ma ochotę palnąc pięścią w stół i powiedziec coś pod wpływem emocji aby je rozładowac...i tu i w realu.
Tylko rzadko daje to pozytywne efekty i tu i w realu...
trepek, obserwowałem całą sytuację i wczorajsze "finały w klubowych"
miałeś czyste intencje podobnie jak Irek który dba o to forum nie od dziś i jeszcze nie spotkałem się z jakąś niezdrową stronniczością z jego strony.
Czasem pod wpływem zwykłego ludzkiego wkurwienia sytuacją można coś zle odebrac i byc zle odebranym.I według mnie tak się własnie stało.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 02 wrz 2011, 23:24

Ja bynajmniej nie chcę siebie wybielić a Irka oczernić bo nie w tym rzecz. Pisałem słowa pod wpływem emocji a emocjami, którymi się kierowałem, chciałem Wam przybliżyć w swoich dzisiejszych wypowiedziach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”