[Starachowice] 12.12.2010 godzina 15
Co ty chcesz od gaźnika:) też myślałem że to kicha i problemy ale gówno prawda:D ja tam się ciesz niby 1.6 a idzie jak głupie;] i ostatnio 160 to nie musiałem się jakoś prosić na prostej drodze:) z małymi zakrętami:) ale koleś w Avancie z dislem to powiem Ci że widziałem za nim chmure dymu ale odejsc mi nie odeszed:D tylko przedemna w takiej samej odległości Fakt faktem piłowałem ale on chyba też skoro zaslone dymną mi robił:DTez bym chciał mono wtrysk mieć No ale mam gaźnik i tez nie jest źle ;D
W sumie to nic taki kupiłem teraz bawi się z regulacją gazu żeby mniej palił a dobrze jechał bo tak to mam na poziomie 11-12 litrów ale mi za bardzo nie wychodzi:D a że lubie zapierdalać to i tak go zawsze odkrecam;] A palić mi pali dobrze jak jest w miare cieplo:)
Ale dzisiaj to hit stał prawie tydzien pod blokiem wsiadam fura na gazie i krece:D jak zwykle ale nagla pada akumumlator i powoli przestaje krecic:) i stop:) to mowie juz bedzie pchanie ale pomyslalem przelaczylem na bezyne:D i dawaj raz krece tak ze 2 razy przekrecil i nic za chwile jescze raz tez nic:) a za trzecim razem jak juz zassal mieszanke to odpalild:)
Ale w sumie Audi mnie nigdy nie zawiodlo:D
Ale dzisiaj to hit stał prawie tydzien pod blokiem wsiadam fura na gazie i krece:D jak zwykle ale nagla pada akumumlator i powoli przestaje krecic:) i stop:) to mowie juz bedzie pchanie ale pomyslalem przelaczylem na bezyne:D i dawaj raz krece tak ze 2 razy przekrecil i nic za chwile jescze raz tez nic:) a za trzecim razem jak juz zassal mieszanke to odpalild:)
Ale w sumie Audi mnie nigdy nie zawiodlo:D