[świetokrzyskie] pogaduchy
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
Wjebalem sobie od gazowni tam przycisk i mam jak w niektorych opcjach byl ze mialy 4 zaslepki. tak jak ja mam teraz. Na co mam oszukiwac ze mam regulowane swiatla czy cos innego skoro tego niema? Nie lubie picu. Wiesz sa gusta i gusciki wszystkim pdoba sie co innego. mnie czarna dziura sie nie widziala a telefon grzał sie na niej od radia. Bynajmniej u mnie. traz wsadzilem sobie to i mnie sie duuuzo lepiej podoba. I wlasnie moim zdaniem wlasnie o to chodzi w modach.
[ Dodano: 2011-01-31, 23:12 ]
co tak ucichło Chłopaki ?
[ Dodano: 2011-01-31, 23:12 ]
co tak ucichło Chłopaki ?
No wiesz... ja mialem 3 guziki, dokladalem nowe i w miare upływu czasu kazdy dostawal swoją funkcję. Np dołożyłem instalacje regulacji swiatel, albo wylaczanie subwoofera, awaryjne przenioslem na srodek z pod kierownicy.
Wszystko po to aby podnosić standart, a nie tylko zapchać dość przydatną półeczkę
Wszystko po to aby podnosić standart, a nie tylko zapchać dość przydatną półeczkę
- Łukaszek KSZO
- Forum Audi 80
KaZi_2005, dla mnie ona przydatna nie była nie korzystałem z niej w ogolę. Wiesz nie bd się sprzecza. Ja zamiaru wkładać jakiś nowych instalacji nie mam szczerze mówiąc. wiec zrobiłem tak jak zrobiłem podoba mi się i wiem ze dla mnie to jest najważniejsze. a nie ze ktoś tak ma czy nie ma .
Zima783, dużo chętnych miałeś?
Zima783, dużo chętnych miałeś?