[All] Modyfikacje - rozpórka zawieszenia
[All] Modyfikacje - rozpórka zawieszenia
Na wstępie WITAM WSZYSTKICH UZYTKOWNIKÓW TEGO FORUM .
Potrzebuję informacji na temat rozpórki przedniego zawieszenia do Audi B3 1.8S z 1990r. Łykam wszystko łącznie ze zdjaciami rozpórek zamontowanych na samochodzie (to mnie najbardziej interesuje!!!!!!!!! Chodzi o to którędy ona przebiega przez komore silnika.
Dziękuję za info i POZDRAWIAM WSZYSTKICH mmkl1
Potrzebuję informacji na temat rozpórki przedniego zawieszenia do Audi B3 1.8S z 1990r. Łykam wszystko łącznie ze zdjaciami rozpórek zamontowanych na samochodzie (to mnie najbardziej interesuje!!!!!!!!! Chodzi o to którędy ona przebiega przez komore silnika.
Dziękuję za info i POZDRAWIAM WSZYSTKICH mmkl1
Ostatnio zmieniony 13 lut 2011, 22:37 przez mmkl1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
jak wiadomo rozporka usztywnia autko i niezaszkodzi jej załozenie
Ostatnio zmieniony 13 lut 2011, 22:34 przez Daniello85, łącznie zmieniany 1 raz.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Mhm fabrycznie jest ona przykrecona do tych przyspawanych kołnieży, ale zeby przykręcać te kołnieże razem z przykreconą rozpórką tak jak ten typ z pierwszej aukcji mowił to raczej sie trzmac nie bedzie ale głowy nie daje :mrgreen:
Apropo audi b3 1,8s 90r o które pytał mmkl1, to ciekawe czy taka rozpórka od V6 sie nada, bowiem z tego co pamietam to w np 2,3 10v musi być ona wygieta odpowiednio (wyprofilowana) bo w prostej linii chyba nie da rady(raczej przez za wsysoko umiejscowioną obodową akumulatora :roll: ) gdzieś miałem jakąs fotke jak to wygląda ale nie moge znalezść
Apropo audi b3 1,8s 90r o które pytał mmkl1, to ciekawe czy taka rozpórka od V6 sie nada, bowiem z tego co pamietam to w np 2,3 10v musi być ona wygieta odpowiednio (wyprofilowana) bo w prostej linii chyba nie da rady(raczej przez za wsysoko umiejscowioną obodową akumulatora :roll: ) gdzieś miałem jakąs fotke jak to wygląda ale nie moge znalezść