I tu muszę Cię zmartwić kolego nie zawsze tak jest , zresztą znasz mój przypadek :roll:Kolczat pisze:dlatego wlasnie wole ori dedykacje do danego silnika i nadwozia, przynajmniej wiem ze jak obniza to obniza o 60mm i wiem ze jak zaloze to nie bede cial i kombinowal...
[All] Modyfikacje - Zawieszenie, sprężyny amorki, gwint
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
sprzedam moje przednie gwintowane stalowe kolumny z talerzykami i nakretkami, bez wkladow.
cena 200pln - mozna sie dogadac, cena nie jest stala :roll:
zalezy mi na czasie, potrzebna waluta.
foto:
orginalne wklady podchodzą bez problemu, jedynie trzeba dokupic sprezyny od gwintowanego zestawu, podchodza z golfa - za 50zł mozna dorwac.
1cm do końca regulacji na alufelgach 17" tak sie prezentowalo to zestawienie:
cena 200pln - mozna sie dogadac, cena nie jest stala :roll:
zalezy mi na czasie, potrzebna waluta.
foto:
orginalne wklady podchodzą bez problemu, jedynie trzeba dokupic sprezyny od gwintowanego zestawu, podchodza z golfa - za 50zł mozna dorwac.
1cm do końca regulacji na alufelgach 17" tak sie prezentowalo to zestawienie:
sagem, nie, ale myślę, że docelowi nabywcy mogą tu zajrzeć.
Osobiście nie widzę przeciwwskazań żaden off-top, można też znaleźć
w tym wątku techniczne informacje, a kolega jest znany szerzej na forum -
więc o próbę szeroko rozumianego oszustwa nie ma lęku.
Dobra cena i dobra alternatywa dla dedykowanych gwintów, których za wiele nie ma.
Osobiście nie widzę przeciwwskazań żaden off-top, można też znaleźć
w tym wątku techniczne informacje, a kolega jest znany szerzej na forum -
więc o próbę szeroko rozumianego oszustwa nie ma lęku.
Dobra cena i dobra alternatywa dla dedykowanych gwintów, których za wiele nie ma.
ATLAS, jakbyś nie był z nich zadowolony to pisz :mrgreen: Muszę wkońcu zbliżyc swojego sedana do ziemi bo 60/40 to za wysoko A tak na marginesie jakie jeszcze sprężyny podejdą do takiego "zestawu" na przód - mam na myśli z jakiego auta i jaka długość powinna mieć taka sprężyna??
szuan, możesz mi powiedzieć czy gwintowałeś kolumnę czy nakładałeś na kolumnę nagwintowaną rurę?? Na co zwracać uwagę przy takiej przeróbce kolumny??
szuan, możesz mi powiedzieć czy gwintowałeś kolumnę czy nakładałeś na kolumnę nagwintowaną rurę?? Na co zwracać uwagę przy takiej przeróbce kolumny??
Koledzy,
właśnie wziąłem się do remontu przedniego zawieszenia i po rozkręceniu poduszek, amortyzatorów i sprężyn mam poważnego "mola". Zauważyłem, że sprężyny są krzywa, takie bananiaste. Czy to jest normalne, czy powinienem je wymienić? Być może to jest ich wina, że amorki zaczęły mi wyciekać?
Piszę w tym temacie, bo widzę, że "przerzuciliście" sporo sprężyn
pozdrawiam
właśnie wziąłem się do remontu przedniego zawieszenia i po rozkręceniu poduszek, amortyzatorów i sprężyn mam poważnego "mola". Zauważyłem, że sprężyny są krzywa, takie bananiaste. Czy to jest normalne, czy powinienem je wymienić? Być może to jest ich wina, że amorki zaczęły mi wyciekać?
Piszę w tym temacie, bo widzę, że "przerzuciliście" sporo sprężyn
pozdrawiam