[All] Modyfikacje - Zawieszenie, sprężyny amorki, gwint
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No to dla mnie za nisko. Przód jeszcze ujdzie w tłoku ale tył to porażka jak dla mnie (moje osobiste zdanie i nie musi nikt się z nim zgadzać).żaba174 pisze:tak wygląda Q z AAH przy glebie 60/60
Właśnie. Podaj jakie tam masz koło (ile cali, ET, Szerokość, jaka opona) żeby mieć pogląd.gornik pisze:żaba174, jaką masz oponę? Dość niski jak na -60/-60.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a jest jakiś manual jak zrobić taki gwint ???Solskier pisze:xxtomek, możesz poszukać gwinta do B3 w ośce bo to jest to samo zawiszenie co w coupe i w cabrio bez wzgledu na to czy jest to b3/b4. Cena nieco zaporowa nie powiem, ale można zrobić taki gwnit samemu i po mniejszych kosztach. (no może nie do końca samemu - chyba ze ktoś jest naprawde zdolny i ma zaplecze narzedziowe )
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
czytaj chlopie ze zrozumieniem, jezeli ktos pisze o zdolnosciach i zapleczu narzedziowym to raczej nie robi manuala dla zoltodziobow... jak zobaczysz gwint na wlasne oczy, pomacasz i skapczysz co i gdzie jest w jaki spsob pospawane, to bedziesz wiedzial o czym pisal Solskier zaznaczajc tekst w nawiasieTribal pisze:no może nie do końca samemu - chyba ze ktoś jest naprawde zdolny i ma zaplecze narzedziowe
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: