[All] Modyfikacje - Zawieszenie, sprężyny amorki, gwint
panowie mam zawieszenie obniżające ori KW przód i tył z wkładami amortyzatorów , moroonio zajmuje się przeróbką na zawieszenia gwintowane , właściwie mam wszystko po za sprężynami są potrzebne od gwintu np audi A4 a np z golfa mk3 itp mogą być bo nie siedzę w tym temacie jakie spreżyny mogą być też jeszcze chodzi mi oczywiście o same gwintowane
- karolas123
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
kiedys na stornach KW widzialem ze da sie dokupic kazdy element kazdego zestawu gwintowanego lacznie ze sprezynami, musisz znac srednice, ale to mozna ogarnac robiac nakretki, robic je pod orginalne sprezyny od KW do gwintu
tak poza sprawa chce was uczulic na te wasze przerobkowe gwinty bo Atlas buja sie aktualnie z problemem ze laga pod drazek kierowniczy jest tak nisko ze 18tki nie mieszcza sie pod nia tak jak ma to miejsce w orginalncyh kolumnach od KW,takze uwazajcie zeby za mocno nie obnizyc kolumny, najlepiej robic na wzor tej od KW
tak poza sprawa chce was uczulic na te wasze przerobkowe gwinty bo Atlas buja sie aktualnie z problemem ze laga pod drazek kierowniczy jest tak nisko ze 18tki nie mieszcza sie pod nia tak jak ma to miejsce w orginalncyh kolumnach od KW,takze uwazajcie zeby za mocno nie obnizyc kolumny, najlepiej robic na wzor tej od KW
To bardzo dobrą cenę usłyszał. Wychodzi 28,75zł za sztuke i to jest uczciwa cena jak ktoś ma to dorabiać.Niki20 pisze:No ja wiem o tym, u jednej osoby już się pytał to usłyszał 230zł za komplet :roll:
Na allegro jest dopiero kosmos http://allegro.pl/nakretki-zawieszenie- ... 42378.html
- Bezimienny
- Forum Audi 80
Witam, spotkał sie ktoś może z czymś takim: http://allegro.pl/sprezyny-z-regulacja-uniwersalne-gwint-4szt-i2496401413.html Nie mam nawet teraz możliwości zmierzenia średnicy amortyzatora/kolumny w moim B3 bo stoi kilkanaście km odemnie. jeśli średnica by pasowała to przy B3 quattro tak jak u mnie sprawdziło by sie to idealnie bo przód i tył to prawie to samo, wtedy talerzyki z dołu amortyzatora/kolumny odciąć, tą tuleje z zestawu przyspawac lub po prostu nasunąć na amortyzator i gitara
P.S jeśli ktoś by miał na wierzchu amortyzator przedni od B3 to prosił bym o zmierzenie średnicy amora powyżej tego talerzyka który trzyma sprężynę od dołu.
P.S jeśli ktoś by miał na wierzchu amortyzator przedni od B3 to prosił bym o zmierzenie średnicy amora powyżej tego talerzyka który trzyma sprężynę od dołu.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: