Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[b4 2.3ng] supercharger eaton m62 z wtryskiem mechanicznym

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego.
Awatar użytkownika
kr1s56
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[b4 2.3ng] supercharger eaton m62 z wtryskiem mechanicznym

Post autor: kr1s56 » 28 maja 2013, 17:57

Witam kupiłem za niewielkie pieniadze kompresor z gadzetami (intercooler, weze, czujniki,filtry, seryjne wtryski do ewentualnej przerobki itp. chciałbym to zamontowac w moim Ng (montowałem juz kompresor w accordzie kolegi i poszlo super. Obawiawim sie mechanicznego wtrysku czy to sie zgra ze sobą ?????? na wtrysk elektroniczny nie bede przerabiał napewno zeby go wzmocnić kompresorem.

Co do silnika to jest w dobrej kondycji głowica była zapobiegawczo zrobiona na 250tys aktualnie ma prawie 280tys. Spalanie oleje to tylko 0,6na 10000tys przynajmnie dla mnie dla kogoś to moze byc az 0,6l lecz wydaje mi sie ze jest dobrze jak na ten przebieg i tyle lat.

Gdzies wyczytałem ze w ng zamontowali softturbo lecz chodzilo to tylko na lpg bo WtryskMechaniczny nie dał rady. Wiec jesli było by podobnie z kompresorem lpg napewno nie bede zakładał bo głupota lepiej swapowac.

Prosze o porady i opinie i ewentualne doradzenie co i jak. Mam troche wiedzy a chęci jeszcze wiecej.

pozdro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning mechaniczny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl