SWAP z 1.8S NE keihin I, na... No właśnie na co.
SWAP z 1.8S NE keihin I, na... No właśnie na co.
Witam ostatnio naszla mnie ochota na swapa i powoli szykuje na to pięniądze tylko nurtuje mnie pytanie co by pasowało tak Plug&Play , jeżeli mam silnik tak jak w temacie , bo juz nie mam sil jak i nerwow z tym gaznikiem , a chcialem cos na wtrysku.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Ciesz się że nie miałeś pierburga 2EE. Podstawę przy przekładce na inny gaźnik i tak będziesz musiał rezać do kolekora chyba że przełożysz z całym kolektorem ssącym.
Jak nie masz LPG to pomyśl nad gaźnikiem z poloneza albo dużego fiata bo pewnie elektryki monowtrysku nie opanujesz.
I dział na ten bo tutaj wrzuca się gotowe opisy modyfikacji a nie zakłada nowego tematu aby zadać pytanie.
Jak nie masz LPG to pomyśl nad gaźnikiem z poloneza albo dużego fiata bo pewnie elektryki monowtrysku nie opanujesz.
I dział na ten bo tutaj wrzuca się gotowe opisy modyfikacji a nie zakłada nowego tematu aby zadać pytanie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Do wtrysku jeszcze musiałbyś dorzucić sondę lambda. Koszt przeróbki na wtrysk wyszedłby coś około 600zł
Pompka paliwa 100-120zł
wtrysk 120-200zł
komputer i wiązka 100-150zł
sonda lambda 100-200zł (do tego wspawanie w wydech bo bez sondy będzie dużo palił)
Chyba że uda ci się od kogoś wychaczyć cały zestaw w jakichś dobrych pieniądzach
Tu masz temat o swapie: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=50360 126 stron - miłej lektory.
Pompka paliwa 100-120zł
wtrysk 120-200zł
komputer i wiązka 100-150zł
sonda lambda 100-200zł (do tego wspawanie w wydech bo bez sondy będzie dużo palił)
Chyba że uda ci się od kogoś wychaczyć cały zestaw w jakichś dobrych pieniądzach
Tu masz temat o swapie: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=50360 126 stron - miłej lektory.