[ABK] Zmiana przepływomierza klapkowego na "współczesny
no tak świnka to bardzo fajne rozwiązanie i zwojowe jednak zdecydowanie droższe
w przypadku urządzonka z elki zamykamy się w 100 jak se potrafimy sami poradzić a efekt jest bardzo dobry.
ja wybierałem przepływomierz pod względem ceny i średnicy, ale podstawowe kryterium jest podane w opisie na elce musi to być koniecznie HMF2
w przypadku urządzonka z elki zamykamy się w 100 jak se potrafimy sami poradzić a efekt jest bardzo dobry.
ja wybierałem przepływomierz pod względem ceny i średnicy, ale podstawowe kryterium jest podane w opisie na elce musi to być koniecznie HMF2
koledzy a ja mam taka prosbe do was bo z wiazku z tym ze bardzo mnie interesuje ten patent z przeplywka tylko jestem zielony w temacie elektroniki więc chciałbym sie do kogoś podłączyć co sie zna na elektronice i kto będzie rezal taka plytke(pokryje wszystkie koszta + robocizna). Wolalbym zlecić coś takiego osobie kompetentnej co ma pojęcie o elektronice badz elektro-mechanice niż jakiemuś laikowi jak ja:) wiem ze koszt jednej płytki drukowanej nie jest mały więc może będzie więcej ludzi chętnych na ten patent to ktos by zamówił więcej co by takiej było;) wrazie czego proszę o jakąś odp.będę bardzo wdzieczny
Ja bym mógł wytrawic płytki i polutować elektronikę, ale niestety nie znam nikogo, kto by zajął się programowaniem. Mam również sprawną przepływkę w samochodzie, więc można by na jej podstawie poprawnie zaprogramować nową przepływkę.YoGii pisze:koledzy a ja mam taka prosbe do was bo z wiazku z tym ze bardzo mnie interesuje ten patent z przeplywka tylko jestem zielony w temacie elektroniki więc chciałbym sie do kogoś podłączyć co sie zna na elektronice i kto będzie rezal taka plytke(pokryje wszystkie koszta + robocizna). Wolalbym zlecić coś takiego osobie kompetentnej co ma pojęcie o elektronice badz elektro-mechanice niż jakiemuś laikowi jak ja:) wiem ze koszt jednej płytki drukowanej nie jest mały więc może będzie więcej ludzi chętnych na ten patent to ktos by zamówił więcej co by takiej było;) wrazie czego proszę o jakąś odp.będę bardzo wdzieczny
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- karolas123
- Forum Audi 80
- karolas123
- Forum Audi 80