nosze sie z zamiarem odnowienia alufelg model Bolero 17' i zastanawiam sie czy je tylko po prostu dac do odnowienia (zwyczajnie piaskowanie i malowanie srebrnym) czy dac zrobic im polerowanie a jak tak to czy cale czy jakis fragment tylko, co myslicie??
zna ktos moze dobrych fachowcow na slasku od takich rzeczy??
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 23:19 przez xxtomek, łącznie zmieniany 2 razy.
bolero to w mojej opinii elegancka felga i na twoim miejscu zrobilbym piaskowanie i malowanie wzoru i polerke samego rancika, widzialem na zywo polerowane bolero i nie podobaly mi sie... :shock:
....hmmm czy ja wiem ... moze by to ciekawie wyglądało polerowane całością ... jak umiesz sam to mozesz to sobie zrobic a jak wyjdzie brzydko to po prostu rant wypoleruj na lustro a środek umaluj jakąs dobrą farbą do felg ...
UFOtm pisze: bolero to w mojej opinii elegancka felga i na twoim miejscu zrobilbym piaskowanie i malowanie wzoru i polerke samego rancika, widzialem na zywo polerowane bolero i nie podobaly mi sie... :shock:
znam jedna profesjonalna firme ktora ktorej smialo mozesz oddac felgi do renowacji. tyle tylko ze znajduje sie ona na podkarpaciu a dokladniej w ropczycach. ostatnio naprawiali zrujnowane felgi od mojej b3 i wygladaja jak nowe.