CO sądzicie o tych felgach(mam ten sam wzór tylko większy rozmiar foto z neta bo swoich nie miałem) do mojej B4 (real foto poniżej) całych pomalowanych na czarny połysk, nie chce ich narazie zmieniać na byle co wiec dozbieram i kupie kiedyś w przyszłości cos super pokombinowałbym z tymi
moja B4
tu
pomyliłem sie przy zakladaniu tamatu dlatego jest tutaj a nie w tuning wizualny
[All] Alufelgi - malowanie na czarno
-
- Forum Audi 80
[All] Alufelgi - malowanie na czarno
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2010, 12:09 przez boskijacek447, łącznie zmieniany 3 razy.
Kolego nie ten dział trzeba było napisać tego posta w Tuning Wizualny poproś może przeniosą.
A co do twojego pytanie to moim zdanie te fele strasznie się zleją z samochodem i wogóle nie będzie ich widać. Chyba że może te ramiona i środek na czarno a sam ten rant zostawić na srebrno no nie wiem to już twój wybór gdzieś ostatnio widziałem na forum fote b4 z czarnymi felgami to nie wyglądało to dobrze
A co do twojego pytanie to moim zdanie te fele strasznie się zleją z samochodem i wogóle nie będzie ich widać. Chyba że może te ramiona i środek na czarno a sam ten rant zostawić na srebrno no nie wiem to już twój wybór gdzieś ostatnio widziałem na forum fote b4 z czarnymi felgami to nie wyglądało to dobrze
Pomysł na felgi malowane na czarno jak najbardziej, ale z innym wzorem felg. Do takich zabiegów znakomicie nadają się felgi z rantem (najlepiej polerowanym), jeżeli bez rantów to ciekawszy wzór (wąskie ramiona, płaska powierzchnia felgi, większy rozmiar niż 16''), bo ten strasznie pospolity i ich pomalowanie na czarno nie polepszy wizerunku auta. Opinia jest oczywiście moja, zrobisz tak jak będzie Ci się podobało.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Felgi na czarno...kumpel ma w czarnym macie i wyglądają ok.
Najważniejsza sprawa to sposób lakierowania,nawet najładniejsza fela zrobiona nie fachowo wygląda obciachowo szczególnie jak się łuszczy...polecam malowanie proszkowe z metodą piecową(wypalanie)bardzo trwałe i za ok.250zł bez faktury da się zrobić
Najważniejsza sprawa to sposób lakierowania,nawet najładniejsza fela zrobiona nie fachowo wygląda obciachowo szczególnie jak się łuszczy...polecam malowanie proszkowe z metodą piecową(wypalanie)bardzo trwałe i za ok.250zł bez faktury da się zrobić