[All] Alufelgi
Jak dla mnie opcja nr 4 na Twojej liscie Dred. Moze i opatrzony wzor, ale np w KRK nie mamy takich za wiele :mrgreen: Dla mnie bardzo ładna felga. Prosiaki (opcja nr 1) tez ladne ale w tym rozmiarze jakos srednio wygladaja.
Pozwole sobie wrzucic kilka zdjec z felgami na aucie..jakos mi tak latwiej porownywac. (zdjecia z roznych zrodel, wiec i czyjes forumowe auto moze sie pojawic <ok> )
No i jeszcze slawne Avusy ale takiego zdjecia nie znalazlem u siebie :mrgreen:Autka w Avancie (prawie wszystkie)ale sens zachowany :mrgreen: :mrgreen:
Pozwole sobie wrzucic kilka zdjec z felgami na aucie..jakos mi tak latwiej porownywac. (zdjecia z roznych zrodel, wiec i czyjes forumowe auto moze sie pojawic <ok> )
No i jeszcze slawne Avusy ale takiego zdjecia nie znalazlem u siebie :mrgreen:Autka w Avancie (prawie wszystkie)ale sens zachowany :mrgreen: :mrgreen:
Zgredek przecież pierwsze zdjęcie to Avusy
2 może ale jakoś to do mnie nie przemawia na tym aucie , nie nie może i ładne ale to nie jest dla mnie
3 totalnie mi nie leżą
4 ładne
5 8-) to jest to co tygryski lubią najbardziej <- i powiem , że najbardziej to mi one podchodzą w polerce
jeszce 3 wzór z mojej listy z pierwszego postu , no i to zdjęcie Cabrio z rantem i porządną glebą ślicznie to wygląda <ok>
2 może ale jakoś to do mnie nie przemawia na tym aucie , nie nie może i ładne ale to nie jest dla mnie
3 totalnie mi nie leżą
4 ładne
5 8-) to jest to co tygryski lubią najbardziej <- i powiem , że najbardziej to mi one podchodzą w polerce
jeszce 3 wzór z mojej listy z pierwszego postu , no i to zdjęcie Cabrio z rantem i porządną glebą ślicznie to wygląda <ok>
i oto mi chodziło <ok>Słonik pisze:<ok>
[url=http://img104.imageshack.us/img104/3914/s2felgars4ud9.th.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img204.imageshack.us/img204/2554/s2felgars42bw8.th.jpg]Obrazek[/URL]
Mało dokładne ale mniej wiecej tak by to wygladalo.
Jak chcesz na swojej to podeslij jakas fotke auta z boku lub z profilu.
pozostają w takim razie tylko 2 opcje .
Pierwsza widzicie wyzej
druga to RS2 look w polerce
dzieki słonik
i tak będzie wyglądało moje coupe no po za przednimi reflektorami , moje są ładniejsze a i gril będzie od RS2 lub czarna ramka i jasny znaczek COOOduo pisze:dredzik cos dla Ciebie
i byłbym zapomniał o najważneijszym koniecznie u mnie zagoszczą lusterka poersche/RS2
a co do tego zdjęcia to wczoraj przeglądałem audi-fansite i tam było kilka na prosiakach
ehhh tylko pomażyć można
na razie co innego w planach ale docelowo to będą te fele , chyba, że polece w hardcore i w 18 calach od RS4 wrzuce