[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
ezu jezdzil na takich dare ake w 16 calach i w roznych szerokosciach pomiedzy obiema osiami. u mnie bedzie 4 sztuki i kazda 17x8.5. Szkoda ze nie ma szerszych replik (tzn sa ale z deklami yotalnie innymi jak ori bbs rs wiec odpada) jednak i tak jestem zadowolony. Rantu moze wiele nie jest ale ten step sprawia ze na oko kolo wyglada na cal wieksze...
dzieki chlopaki
dzieki chlopaki
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dejf155, obcierac o co? przy jakim obnizeniu? wejsc wejdzie z tym ze chyba na dystansie 1cm, ale opona balon jak na kupe, 215/40 i na oko do -60 z tylu bedziesz mogl zejsc, z tym ze jezdzisz sam lub z pasazerem obok
slugs, ja tam nie zauwazylem zeby steprant poszerzal felge, dla mnie wciaz jest za wasko u mnie :mrgreen:
slugs, ja tam nie zauwazylem zeby steprant poszerzal felge, dla mnie wciaz jest za wasko u mnie :mrgreen:
Kolczat, Chodzi o to żeby nadkola nie obcierały, 215/40 balon? Nieźle, a ja zawsze myślałem że już 45 to niski profil jeśli ma być optymalnie może być i 215 40
Niki20, nie zależy mi na tym tak bardzo żeby posadzić jak najniżej się da zadek, ale żeby optymalnie koło było szerokie i przy granicy jak najniższej przy błotniku. niestety mam jedynie możliwość kupna rantów 10cm w dobrej kasie więc wybrzydzać nie mogę.
A miał ktoś na forum 10J w qpe?
Niki20, nie zależy mi na tym tak bardzo żeby posadzić jak najniżej się da zadek, ale żeby optymalnie koło było szerokie i przy granicy jak najniższej przy błotniku. niestety mam jedynie możliwość kupna rantów 10cm w dobrej kasie więc wybrzydzać nie mogę.
A miał ktoś na forum 10J w qpe?
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
dejf jaki masz rozstaw w kołach? To są zw1? Teraz masz 8J i ET 35 więc 10J będzie miało ET 11 (około). Moim zdaniem zdecydowanie za szeroko
edit.
Artec od metala? Moim zdaniem ciężko to będzie upchnąć na 10J :-| Możesz próbować, ale gdyby to były RH (nie w rozstawie 4x108) to na śmiało byś to wsadził bo tam zakręcając rant 3,25" (tj. felga 10J) masz ET 35 i spokojnie to wejdzie... :->
edit.
Artec od metala? Moim zdaniem ciężko to będzie upchnąć na 10J :-| Możesz próbować, ale gdyby to były RH (nie w rozstawie 4x108) to na śmiało byś to wsadził bo tam zakręcając rant 3,25" (tj. felga 10J) masz ET 35 i spokojnie to wejdzie... :->