Wymyśliłem sobie na zapas jakiegoś małego wypolerowanego BBSika. Felgi jeszcze nie mam, ale jak znam życie jakaś 15 się trafi i będzie miała 6,5 szerokości.
Jaki rozmiar opony na to dać? Ja wiem, że w necie mnóstwo stron itp, ale tu wiem, że sa ludzie co dobrze temat kumają i na ich sugestie liczę.
Na tych marnych 6,5 ma być naciąg
szaakaal pisze:Nie chce być złośliwy ale wg mnie do B4 nie pasują ani jedne ani drugie...
Jak chcesz BBS to tylko RS albo RM jest duzo fajnych felg do 80 tylko trzeba poszukac, te co zaproponoales wygladaja jak polsrodki. Lepiej uzbieraj kase i kup cos Konkretnego albo przeznacz ja na cos innego.
jezeli masz wewnetrzne zaparcie do wiecznego polerowania, w sensie samej pasty to poleruj, jak nie masz na to ochoty to maluj calosc
dodam ze brock ma slabe aluminium i musi je wypolerowac ktos z glowa, albo wibracja, ale podejrzewam ze po roku czeka Cie powtorka z wydawania pieniedzy bo strasznie plowieje, moje przynajmniej takie byly
chłopaki odradzam malowanie sprejami 'fluo' własnie wróciłem z garazu, sprej 35zł 400ml nie starczylo na 2 felgi a krycia nie ma zadnego prawie, juz sprej do przyciemniania lamp krył lepiej, tak wiec odradzam takie cudowanie.
aswalt pisze:chłopaki odradzam malowanie sprejami 'fluo' własnie wróciłem z garazu, sprej 35zł 400ml nie starczylo na 2 felgi a krycia nie ma zadnego prawie, juz sprej do przyciemniania lamp krył lepiej, tak wiec odradzam takie cudowanie.