[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
Matujesz papierem 240.
Zmatowane jest w chwili w ktorej powierzchnia ktora matujesz jest matowa i nie ma plackow polyskujacych, czyli zmatowane jest dokladnie. Wszystkie nierówności najpierw sobie wyszlifuj na gladko papierem np 180 zeby bylo prosciej a potem zmatuj calosc papierem 240. Kup papier do matowania na sucho, nie na mokro, tym na sucho latwiej idzie.
Podklady sa roznej kolorystyki, biale, szare, czarne, wisniowe.
O materiały powyzsze pytaj w sklepach z lakierami samochodowymi itp.
Zmatowane jest w chwili w ktorej powierzchnia ktora matujesz jest matowa i nie ma plackow polyskujacych, czyli zmatowane jest dokladnie. Wszystkie nierówności najpierw sobie wyszlifuj na gladko papierem np 180 zeby bylo prosciej a potem zmatuj calosc papierem 240. Kup papier do matowania na sucho, nie na mokro, tym na sucho latwiej idzie.
Podklady sa roznej kolorystyki, biale, szare, czarne, wisniowe.
O materiały powyzsze pytaj w sklepach z lakierami samochodowymi itp.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie, z tego co się orientuje zendery są skręcane.
No to mój błąd
No to mój błąd
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2011, 06:28 przez Mabrothrax, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Felgi porsche turbo, te stare, wiatraki. Ile mają szerokości nie wiem, nie dopytałem. 8,5?9? 18 celi.
Zawieszenie zostaje tak jak mam teraz, czyli… od ziemi do rantu błotnika 58 cm na obu osiach.
Ponoć dystans z 4x108 na 5x130 to żaden problem, prawda to? Nie ma problemów nachodzących otworów jak przy 5x112
jakieś foto Audi "80" ktoś posiada na takowych dystansach i kołach?
Zawieszenie zostaje tak jak mam teraz, czyli… od ziemi do rantu błotnika 58 cm na obu osiach.
Ponoć dystans z 4x108 na 5x130 to żaden problem, prawda to? Nie ma problemów nachodzących otworów jak przy 5x112
jakieś foto Audi "80" ktoś posiada na takowych dystansach i kołach?
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: