[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[all] Oklejanie felg
Witam. Mam takie pytanko, co myślicie o oklejaniu felg jak np. sticker bomb, folia carbon itp.
Czy próbował już ktoś czegoż takiego??
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 220&type=1
Czy próbował już ktoś czegoż takiego??
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 220&type=1
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
et wynosi 20, tylko juz kilka razy pisalem i tlumaczylem na zlotach, ze et nie jest standardem, jest wyliczane wg danego producenta (ale to moje zdanie) dlaczego? otoz Harry tez kiedys mial 10" z tylu i mial wyzesze ET niz ja, przy zachowaniu wystawania felgi w tym samym miejscu i co najciekawsze, u niego bylo duzo miejsca pomiedzy belka a felga, a u mnie jest grubosc palca, przechodzaca na ciasno, on sam to sprawdzal na Opolu i tez byl zdziwiony... takze reasumujac pewnie zagmatwana moja wypowiedz, felga feldze nie rowna, nalezy przymeirzyc do piasty wziac suwmiarke w reke niczym Atlas i mierzyc, mierzyc i mierzyc... zobaczcie co Atlas pisze o swoich felgach, dam sobie reke uciac ze z 3 lata temu nikt na tym forum by nie wyprowadzil tak szerokich rantow na przod, nie mowiac o tyle... a Daniel to potrafi dzieki wlasnemu zaangazowaniu i to samo radze innym co chca wlozyc w auto cos innego niz wszyscy, jak moze co poniektorzy z was widzieli co robil kubagti, on takze przymierzal kazda felge sprawdzal jak to bedzie wygladac przy powietrzu wypuszczonym z poduszek i tylko w ten sposob mozna dowiedziec sie na 100% co i jak... ja poszedlem na latwizne bo kupilem felgi ktore jezdzily na cabrio i dobrze wiedzialem jak beda lezec i o ile beda wystawac i co najwazniejsze, ze nie beda ocierac ;]
tyle ode mnie pozdro :mrgreen:
tyle ode mnie pozdro :mrgreen:
Panowie, mam pytanie odnośnie konserwacji alufelg z polerowanym rantem. Pojechałem wczoraj na myjnię (BP) umyć auto. Polewając auto wodą z pianą poleciało trochę tej wody na koła. Po całościowym opłukaniu auta zauważyłem na rantam biało/siwe zacieki, które w połowie udało mi się wyczyścić wilgotną szmatką, jednak pozostał ślad po takim zacieku. Czym można to wyczyścić?