[All] Alufelgi ... wszystko na ten temat !
Chyba jednak pojde pod prad :mrgreen: a tutaj dowod ze czerwone audi na podobnym kolorze felg tez wyglada fajnie :mrgreen: http://w240.wrzuta.pl/obraz/8H4avTEq4Xz ... 81125275_n
W ubiegłym roku byłem w Nysie właśnie oplem ledwo mnie wpuścili.skoti pisze:Żłoplem jeździsz ale chyba nie na zloty
Do czerwonego lakieru pasują felgi:
srebrne,
białe,
czarne,
grafitowe,
szare,
polerowane,
niektóre odcienie złota.
Ja polecałbym nie ruszać, bo są ok. A jak na siłę chcesz coś zrobić to lepiej zmień felgi na ciekawsze dokładając jakieś 300zł.
smog_16, idź na całość! maluj w niebieski i zapodaj fotki a tak serio to w sumie ten niebieski nawet całkiem całkiem ale rant w polerkę i gleba, i może czarne elementy w kolor i powinno być dobrze
lub propozycja ATLAS, z dopłatą
a swoją drogą smog_16 tu masz na filmiku to audi czerwone z niebieskimi felgami tylko tak od polowy filmiku
lub propozycja ATLAS, z dopłatą
a swoją drogą smog_16 tu masz na filmiku to audi czerwone z niebieskimi felgami tylko tak od polowy filmiku
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mabrothrax, dzięki obczaiłem sobie
UFOtm, te drugie mam u siebie tylko 15 i powiem ci że mimo tego że są oklepane to pasują do tego auta. A nie chce jakiś felg które powiedzmy są oryginalne ale nie pasują do auta. Brock B1 też są oklepane czy np borbety które też mi się bardzo podobają, ale pasują do tego autka i fajnie to wszystko współgra
UFOtm, te drugie mam u siebie tylko 15 i powiem ci że mimo tego że są oklepane to pasują do tego auta. A nie chce jakiś felg które powiedzmy są oryginalne ale nie pasują do auta. Brock B1 też są oklepane czy np borbety które też mi się bardzo podobają, ale pasują do tego autka i fajnie to wszystko współgra
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: