[All] Ciekawostka - folia na szyby
[All] Ciekawostka - folia na szyby
Witam . Posiadam Audi 80 B3
[Zdjęcie boku bo chodzi o folie przyciemniające ]
Waszym zdaniem ładnie by to się komponowało ?? Biel + przyciemnione szyby ?
[Zdjęcie boku bo chodzi o folie przyciemniające ]
Waszym zdaniem ładnie by to się komponowało ?? Biel + przyciemnione szyby ?
Ostatnio zmieniony 22 sie 2011, 08:25 przez Jar3k, łącznie zmieniany 1 raz.
Według mnie jeśli nie będziesz robił tego sam to za bardzo nie ma sensu (za duże koszty) chyba że masz dobrego znajomego który zrobi Ci to taniej. Ja proponuje za ta kase kupic jakieś alu ale z zawieszeniem sie pobawić A co do przyciemniania to wegług mnie albo cały bok albo wcale - przód oczywiście troche jaśniej nie na smołę :mrgreen:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki, dzięki. Zdecydowałem się jednak na przyciemnienie całego boku .
No felgi w swoim czasie. Zbierać bd na coś na prawdę ładnego i nie za 600zł . A zawieszenie to chyba zostawie . U mnie drogi jeszcze bardziej nie ciekawe niż w centrum . Bo u mnie tiry 24/7 jeżdżą . Droga LITWA/BUDZISKO/SUWAŁKI/BIAŁYSTOK/WAWA ... A obwodnicy nie ma .
No felgi w swoim czasie. Zbierać bd na coś na prawdę ładnego i nie za 600zł . A zawieszenie to chyba zostawie . U mnie drogi jeszcze bardziej nie ciekawe niż w centrum . Bo u mnie tiry 24/7 jeżdżą . Droga LITWA/BUDZISKO/SUWAŁKI/BIAŁYSTOK/WAWA ... A obwodnicy nie ma .
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Sprawa przyciemniania szyb wygląda następująco...Jar3k pisze:Tak samo mówiło mi to parę osób że nie lubią przyciemnianych . I przegląd nie przejdzie . Wiem bo z siostrą byłem i to dla niej powiedzieli .
Można śmiało przyciemniać szyby z tyłu (tylna i tylne boczne).
Dodam więcej... możesz je nawet zamalować na czarno i policja czy diagnosta może ci skoczyć... wyjątek stanowi folia odbijająca światło typu ,,lustro weneckie".
Jedynie przednich szyb nie można przyciemniać ( czołowej i przednich bocznych).
Osobiście mam przyciemnione tylne boczne szyby folią 75% (na tylnej roleta).
Kilka dni temu byłem na przeglądzie i diagnosta nawet nie wspomniał nic na temat ciemnych szyb.