[B4] Ciekawostka - Lampy tylne HELLA Black
Kolego nie było do b3 lamp hella blak oddzielnych tzn takich które wymagały blendy.Jar3k pisze:Ja u Siebie w B3 Białym mam hellaBlack + czarna blenda. Ładnie to wygląda.
Była cała długa bledna na klape.
Bądź firmy seima wtedy były 2 oddzielne lampy.
A jeśli faktycznie masz hella to ktoś prawdopodobnie potraktował je sprejem...
Wrzuć fotki bo chcialbym zobaczyc jak to wyglada. Ja tez mam białe audi b3 i zakupilem czarne lampy HELLI z audi 90 z tym, że jak kolega napisał mam całą zespoloną dlugą blendę na klapę.Jar3k pisze:Czarna blenda, jak najbardziej .
Ja u Siebie w B3 Białym mam hellaBlack + czarna blenda. Ładnie to wygląda.
Route 66 dzięki, a teraz wyglada znacznie lepiej, nie tak jak kiedys w Kronach gdy narożne byly czerwone a na klapie czarne Hella. :roll: )))
Dobra zamontowałem czarną blende i teraz z daleka wyglada inaczej. Bardziej hamski tył sie zrobił. 8-) Fabrycznie B4 ma blendę koloru czarnego i z czerwonymi lampami wyglada to jakoś normalnie. Ogólnie tylne lampy stanowią osobną cześć nadwozia. Widac gdzie sie kończą a gdzie zaczyna sie rejestracja. Przypominam ze cały wygląd nadwozia to kwestia gustu. Ważne że blenda nie jest np. rózowa. :lol:
Jeden komplet juz sprzedałem, a ten zestaw moze kiedys sprzedam albo zakopie w ogródku i wyciągne za kilkadziesiąt lat. Wtedy dopiero bedzie rarytas. Moze dziadek Duo kupi dla prapra wnuka :lol: Fajnie ze juz takich lamp nie produkują.
Dobra zamontowałem czarną blende i teraz z daleka wyglada inaczej. Bardziej hamski tył sie zrobił. 8-) Fabrycznie B4 ma blendę koloru czarnego i z czerwonymi lampami wyglada to jakoś normalnie. Ogólnie tylne lampy stanowią osobną cześć nadwozia. Widac gdzie sie kończą a gdzie zaczyna sie rejestracja. Przypominam ze cały wygląd nadwozia to kwestia gustu. Ważne że blenda nie jest np. rózowa. :lol:
Jeden komplet juz sprzedałem, a ten zestaw moze kiedys sprzedam albo zakopie w ogródku i wyciągne za kilkadziesiąt lat. Wtedy dopiero bedzie rarytas. Moze dziadek Duo kupi dla prapra wnuka :lol: Fajnie ze juz takich lamp nie produkują.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2011, 15:24 przez KORU, łącznie zmieniany 1 raz.
A weź sobie uszkodź Tresera do Coupe i znajdź w dobrej kasie jeden z 3ch elementów by wymienić i zrób tak by nie kupować kolejnego kompletu którego i tak pewnie szukało by się kupeee czasu... Ciężki temat...Tighe pisze:Z jednej strony fajnie a z drugiej strony jak uszkodzę sobie lampę to już będzie lipa :roll:
Dobra a jak ukradną całe auto ? Najlepiej to ani razu to tym nie myslec. Wtedy nic złego sie nie stanie. Drugi zestaw kompletowałem z pomoca Allegro. Niestety trwało to bardzo długo. Zayu ma racje. Do Audi Coupe to ciezka sprawa bo takie lampy w tym modelu to dopiero rarytas. Ogolnie to jezdzic i sie nie przejmowac. Temat do zamknięcia nie ma o czym dyskutować.Tighe pisze:Z jednej strony fajnie a z drugiej strony jak uszkodzę sobie lampę to już będzie lipa :roll:
A ja trochę odświeżę temat z pytaniem. Jak to prawnie wygląda ? Pały się nie czepiają ? Kiedyś oglądałem bodajże "uwaga pirat" i tam sie przyjebali do ciemnych lamp. A i jak jeszcze posiada ktoś taki zestaw z czarna blenda w b4 to poprośże o zdjecie. Planuje u siebie coś ciemniejszego wstawić bo dużo ludzi mówiło ze z Białą Perłą będzie zajebiście pasowało.