hahaahaa,ciekawe skad takie wnioski? :mrgreen: Miales kiedys jakiekolwiek B4?Pogladziles garba :?: .Pocalowales :mrgreen: :?: .A widzisz,poki nie popiescisz,to nie zrozumiesz <ok>rafalaudi1 pisze:jmm, popieram
coupeika przed liftem jest zgrabniejsza i ma wiecej charakteru
[Coupe] Facelifting oraz przerobka b3 > b4
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
alez ty slepy miealem B4 mam kolejne B4 i uwazam ze B3 z grilem bez znaczka i lampami zespolonymi +zderzak od S2 jest nie do przebiciaRoute 66 pisze:hahaahaa,ciekawe skad takie wnioski? :mrgreen: Miales kiedys jakiekolwiek B4?Pogladziles garba :?: .Pocalowales :mrgreen: :?: .A widzisz,poki nie popiescisz,to nie zrozumiesz <ok>rafalaudi1 pisze:jmm, popieram
coupeika przed liftem jest zgrabniejsza i ma wiecej charakteru
kurde moze i ze wsi jestem ale ja posiadam auto po takiej przerobce tyle ze to robil poprzedni wlasciciel i jest wymieniona maska nadkola zdezak raczej nie bo nie widze roznicy miedzy moim a seryjnym w B3 no i wymieniona zostala ta belka do zamka a lampy niestety nie i to mi sie tylko nie podoba ale w planach mam soczewki i zdezaczek inny pozdro ale to tylko moj gust i moje zdanie
[ Dodano: 2008-02-07, 13:44 ]
[ Dodano: 2008-02-07, 13:44 ]
niezapomnij ze taka przerobka nie kosztuje kokosy a nie kazdego stac na B4 a w taki sposob moze miec tzw imitacje B4 i napewno bedzie sie cieszylOofol pisze:... Chcesz mieć B4 to sobie kup B4 a nie przerabiaj B3... To jest wiocha - ...
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To jaksię będzie cieszył to jego sprawa ale ja piszę co myślę bo jak idę do sklepu kupić butelkę Żywca to chcę żeby w niej był Żywiec a nie po odlepieniu etykiety okazał się Lech albo Warka... Tak myślę niestety i dla mnie coś takiego nie wchodzi w rachubę. Lekkie zmiany typu zderzak grill itd są ok ale w tym wypadku jest to (jak dla mnie ) za duża ingerencja w duszę Niuni....FamE pisze:kurde moze i ze wsi jestem ale ja posiadam auto po takiej przerobce tyle ze to robil poprzedni wlasciciel i jest wymieniona maska nadkola zdezak raczej nie bo nie widze roznicy miedzy moim a seryjnym w B3 no i wymieniona zostala ta belka do zamka a lampy niestety nie i to mi sie tylko nie podoba ale w planach mam soczewki i zdezaczek inny pozdro ale to tylko moj gust i moje zdanie
[ Dodano: 2008-02-07, 13:44 ]niezapomnij ze taka przerobka nie kosztuje kokosy a nie kazdego stac na B4 a w taki sposob moze miec tzw imitacje B4 i napewno bedzie sie cieszylOofol pisze:... Chcesz mieć B4 to sobie kup B4 a nie przerabiaj B3... To jest wiocha - ...
też sie wypowiem co do zmian przodu z b3 na b4..., jak dla mnie to troche badziewnie wygląda wydłuża ałto które i tak jest dłógie i smukłe(brak szerszych nadkoli itp...). nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale chyba ktoś pisał ze ma zmienione przednie błotniki maske i mocowanie na pasie przednim od b4 bez lamp... to dla mnie juz zupełnie nie chalo... bo jak moze byc tył smukły a przód bardziej(wydajacy się) potężniejszy. tot akie małe subtelne zmiany ale naprawde brzydko to wycgląda.
a teraz wypowiem sie swoim gustem, wole b3 niz ogólnie b4(tylko maske) bo reszta jest ładniejsza z karoseri w b4, wydaje sie taki szreszy i potęzniejszy...
a teraz wypowiem sie swoim gustem, wole b3 niz ogólnie b4(tylko maske) bo reszta jest ładniejsza z karoseri w b4, wydaje sie taki szreszy i potęzniejszy...
Ja mam właśnie wymieniony przód jest od b4 oryginalnie jest to b3 coupe rocnzik 1990 i wyglada to bardzo przyzwoicie luknij: viewtopic.php?t=11600