[All] Felgi - ''KOLCE" zamiast dekielków...
[All] Felgi - ''KOLCE" zamiast dekielków...
Dzisiaj na zlocie w Ledzinach spotkałem się z dość fajną rzeczą...
Mianowicie z takimi oto kolcami jak na foto poniżej...
W.g mnie wygląda to extra... :mrgreen:
I mam pytanko, czy ktoś wie czy to można kupić, czy jest to robione na zamówienie u jakiegoś tokarza :?:
Chętnie bym 'ukoronował. moje nowe fele takim kolcem...
Mianowicie z takimi oto kolcami jak na foto poniżej...
W.g mnie wygląda to extra... :mrgreen:
I mam pytanko, czy ktoś wie czy to można kupić, czy jest to robione na zamówienie u jakiegoś tokarza :?:
Chętnie bym 'ukoronował. moje nowe fele takim kolcem...
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2010, 09:31 przez K2, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Ten kolec nie wystaje poza rant felgi, więc nierozumiem jakie by mogłyby być problemy z tego tytułu... Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to też jest OK, było by źle tylko wtedy gdyby wystawał poza obrys pojazdu. A gusta są różne, jedym siępodoba innym nie.. Mnie się to podoba bo jest to coś nowego i mało spotykanego..we mnie budzi mieszane uczucia...
ciekawe co Ci powiedzą na stacji diagnostycznej lub panowie z niebieskich pojazdów
nie wiem jak jest teraz w PL, ale w dojczach nie przejdziesz badań technicznych :-|K2 pisze:Ten kolec nie wystaje poza rant felgi, więc nierozumiem jakie by mogłyby być problemy z tego tytułu... Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to też jest OK, było by źle tylko wtedy gdyby wystawał poza obrys pojazdu. A gusta są różne, jedym siępodoba innym nie.. Mnie się to podoba bo jest to coś nowego i mało spotykanego..we mnie budzi mieszane uczucia...
ciekawe co Ci powiedzą na stacji diagnostycznej lub panowie z niebieskich pojazdów
pozdrawiam
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
szpic......
Prawo o ruchu drogowym >warunki techniczne pojazdów<, art. 66 ust. 1 pkt. 4
"Zabrania sie umieszczania wewnątrz i zewnątrz pojazdu wystających, spiczastych albo ostrych części lub przedmiotów...."
Ichyba wszystko jasne :idea:
Pozdrawiam - Adam.
"Zabrania sie umieszczania wewnątrz i zewnątrz pojazdu wystających, spiczastych albo ostrych części lub przedmiotów...."
Pozdrawiam - Adam.
Re: szpic......
piwo dla tego Pana :lol:Omen pisze:Prawo o ruchu drogowym >warunki techniczne pojazdów<, art. 66 ust. 1 pkt. 4
Pozdrawiam - Adam.
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Widziałem to kilka razy na live, ostatnio na spocie w jednym Mk3, ale mnie osobiście też to się średnio podoba
ale o gustach się... a co do tego gdzie można to dostać to kieruję na stronkę ---->> http://www.mapet-tuning.com/index.php?id=rygle Co do montażu to jest tam talerzyk który ma przyciagnac stozek ale musi sie on o cos oprzec i tu w zaleznosci od felgi trzeba znalezc o co, wygląda to jak na tym foto
Pozdrawiam
ale o gustach się... a co do tego gdzie można to dostać to kieruję na stronkę ---->> http://www.mapet-tuning.com/index.php?id=rygle Co do montażu to jest tam talerzyk który ma przyciagnac stozek ale musi sie on o cos oprzec i tu w zaleznosci od felgi trzeba znalezc o co, wygląda to jak na tym foto
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2007, 22:56 przez M@rcus, łącznie zmieniany 2 razy.