[All] Gadzet - BRA - oslona skorzana na maske ?
-
- Forum Audi 80
powodzenia w robieniu samoróby :lol: sorry, ale raczej Ci się nie udaGerB3 pisze:Te "ucha" są po to by dociskać BRA do maski przy dużych prędkościach ale zauważyłem że nie wszystkie je mają. Gdzieś na forum golfa było opisane jak samemu zrobić sobie taką BRA za mniejsze pieniądze niż te oferowane po sklepach
P.S. Jeśli wiara czyni cuda muszę wiedzieć, że się uda <lol>
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
... kilka razy w tym temacie padły słowa typu "o gustach się nie rozmawia" a Wy cały czas piszecie - "mi się nie podoba ale jak ktoś nie ma gustu to niech zakłada"... Mi tez się wiele rzeczy które widziałem w autach klubowiczów nie podoba ale nie pokpiwam z nich bo to ich sprawa i ma się im podobać!
Ja bym ten temat zamknął jeśli nie ktoś nie ma nic sensownego do napisania - może jakiś wykrój ktoś ma?
Ja bym ten temat zamknął jeśli nie ktoś nie ma nic sensownego do napisania - może jakiś wykrój ktoś ma?
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Przyznaję ci rację kolego. A co do obtarć i rysowania wpadł mi taki pomysł do głowy - w miejscu gdzie będzie założone BRA można nalepić na całej długości maski przezroczystąfolię co zapobiegnie rysom, odparzeniom i rdzy <ok>meir pisze:w polsce oprócz obtartego i odpażonego lakieru na masce nic to nie daje !! fakt jak ktoś robi fure w germanie lub w culcie to fajnie to będzie wyglądac ale wsadzic bra do seri to porażka
Maras S2 pisze:Nie nie była przyczyną. Woziłem ją bo maskę mi zniszczyła a teraz jak maskę mam do wymiany i położę nowy lakier to już jej nie założę zęby się sytuacja nie powtórzyła a zresztą się podarła od uderzenia <lol>Oofol pisze:Co może bra było jej przyczyną :lol:
... Wystarczyło dobrze zabezpieczyć maskę przed nałożeniem BRA i wszystko było by ok :mrgreen: