Z tego co pamitam to Franek jako pierwszy pytales sie jak to wyglda na czerwonymFranoF1 pisze:druciarstwo jakich mało... nigdy bym czegoś takiego nie założył... ochłońcie panowie <ok>
[All] Gadzet - BRA - oslona skorzana na maske ?
najczętsze słowa w tym temacie to BRA i DUO hehe ... osobiście BRA od zawsze mi podoba i mnie kręci jak biała kobieca bielizna na opalonym ciałku :mrgreen: ... jeżeli chodzi o mnie to z BRA okres jesień, zima, wiosna jeżdzę okazyjnie natomiast latem latam codziennie tylko w niedeszczowe dni oczywiście ...
witam cię DUO i co do BRA podoba mi sie i moim zdaniem nie jest to żaden wieś tuning ale widzę że ludzie których chyba nie stać na to wypisują rużne głupie rzeczy dla mnie plusy tego np w zimie to :maska nie obija się od kamieni które wyżucają samochody ciężarowe i wygląd nie jest zły ja niestety robię nie mao kilometrów i dzięki temu moja maseczka będzie jak nowo narodzona :mrgreen:duo pisze:najczętsze słowa w tym temacie to BRA i DUO hehe ... osobiście BRA od zawsze mi podoba i mnie kręci jak biała kobieca bielizna na opalonym ciałku :mrgreen: ... jeżeli chodzi o mnie to z BRA okres jesień, zima, wiosna jeżdzę okazyjnie natomiast latem latam codziennie tylko w niedeszczowe dni oczywiście ...
Ps. nie to żebym chciał obrazić innych ale jest to rzecz która pomaga i jest dość efektownym fantem np. na spocikach.
- Prezesik_lodz
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mysle ze zle opinie nie wynikaja z tego ze kogos na to nie stac tylko z tego ze im sie to nie podoba i juz. Ja osobiscie bym czegos takiego nie zalozy bo badziewnie to wygladaale sa gusta i gusciki a o onich sie nie dyskutuje. chcesz zakladasz niechcesz nie zakladasz i juz.willi pisze:BRA podoba mi sie i moim zdaniem nie jest to żaden wieś tuning ale widzę że ludzie których chyba nie stać na to wypisują rużne głupie rzeczy
Pozatym w temacie bylo co sadzice wiec kazdy ma prawo napisac ze mu sie podoba lub nie albo ze podoba mu sie jak na spot jedzie <ok>
bra pasuje nie do kazdego auta kolega duo ma akurat styl amerykanski i wrecz musi sie zaopatrzyc w taki gadzet ale co nie ktorzy mysla ze jak zalozy do swojej 80 na kolpakach to bedzie extra wlasnie ze nie wtedy to moze tracac wiocha ale jezeli auto jest robione ze smakiem i stylowo to taki gadzet powinien sie znalezc na masce
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
tu masz racje <ok> dlatego ja nie kupuję, wolę pierw kupic porządne kapcie, i porobić inne mody niecierpiące zwłoki które wiele może nie kosztują ale wymagają czasu... po doprowadzeniu auta do "perfekcji" czyli do stanu który właścicielowi się podoba ale ma swój niepowtarzalny styl, można się bawić w BRA <ok>edd pisze:bra pasuje nie do kazdego auta kolega duo ma akurat styl amerykanski i wrecz musi sie zaopatrzyc w taki gadzet ale co nie ktorzy mysla ze jak zalozy do swojej 80 na kolpakach to bedzie extra wlasnie ze nie wtedy to moze tracac wiocha ale jezeli auto jest robione ze smakiem i stylowo to taki gadzet powinien sie znalezc na masce
bo każdy by chciał mieć DUO BRA do swojej dyspozycji <- niekoniecznie ten na maskęduo pisze:najczętsze słowa w tym temacie to BRA i DUO hehe ...
no kolego nie zagladaj innym w portfel . Coniektórzy mają dużo więcej kaski do przeznaczenia na auto lecz mimo wszystko i tak tego nie założą , bo wolą wydać np na dobre opony/felgi/glebę/chip do silnika/soczewki/ECT ECTwilli pisze:widzę że ludzie których chyba nie stać na to wypisują rużne głupie rzeczy
ja tam wole je oglądać bez <ok>kyto pisze:mi sie tez Bra podobaja, ale tylko i wylacznie na kobiecych cialach