Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[All] Gadzet - BRA - oslona skorzana na maske ?

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
grinch
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grinch » 21 lut 2008, 20:28

FranoF1 pisze:druciarstwo jakich mało... nigdy bym czegoś takiego nie założył... ochłońcie panowie <ok>
Z tego co pamitam to Franek jako pierwszy pytales sie jak to wyglda na czerwonym <piwo>

Awatar użytkownika
Bożuch
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Bożuch » 21 lut 2008, 20:38

no ciekawe to wygląda tylko zależy na jakim aucie

xxx
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: xxx » 21 lut 2008, 20:44

osobiscie mi sie nie podoba - może i jest praktyczne ale ja bym takiego czegoś nie załozył. U mnie w miescie sasiedzi zza wschodniej granicy tak jeżdża - myslałem ze to ich wynalazek a tu prosze made in USA

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 21 lut 2008, 21:47

najczętsze słowa w tym temacie to BRA i DUO hehe ... osobiście BRA od zawsze mi podoba i mnie kręci jak biała kobieca bielizna na opalonym ciałku :mrgreen: ... jeżeli chodzi o mnie to z BRA okres jesień, zima, wiosna jeżdzę okazyjnie natomiast latem latam codziennie tylko w niedeszczowe dni oczywiście ...

Awatar użytkownika
RaKo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Przemek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z

Post autor: RaKo » 21 lut 2008, 22:32

To jak bym miał w czapie chodzić w lecie.Paskudna jest ta plandeka :mrgreen:

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 21 lut 2008, 22:58

Po pierwsze to na byle aucie bra wyglada conajmiej niecodziennie a jak widac po autku ze jest z klasa to i Bra dodaje mu uroku.
Jednym sie podoba a wg innych szpeci, normalka jak wszystko inne...

Awatar użytkownika
willi
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: willi » 22 lut 2008, 00:14

duo pisze:najczętsze słowa w tym temacie to BRA i DUO hehe ... osobiście BRA od zawsze mi podoba i mnie kręci jak biała kobieca bielizna na opalonym ciałku :mrgreen: ... jeżeli chodzi o mnie to z BRA okres jesień, zima, wiosna jeżdzę okazyjnie natomiast latem latam codziennie tylko w niedeszczowe dni oczywiście ...
witam cię DUO i co do BRA podoba mi sie i moim zdaniem nie jest to żaden wieś tuning ale widzę że ludzie których chyba nie stać na to wypisują rużne głupie rzeczy dla mnie plusy tego np w zimie to :maska nie obija się od kamieni które wyżucają samochody ciężarowe i wygląd nie jest zły ja niestety robię nie mao kilometrów i dzięki temu moja maseczka będzie jak nowo narodzona :mrgreen:

Ps. nie to żebym chciał obrazić innych ale jest to rzecz która pomaga i jest dość efektownym fantem np. na spocikach.

kyto
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kyto » 22 lut 2008, 01:42

mi sie tez Bra podobaja, ale tylko i wylacznie na kobiecych cialach ( bra z ang. to stanik) na aucie wyglada to przecietnie. nie zalozyl bym tego nawet gdybym pomalowal maske na nowo.

Awatar użytkownika
Prezesik_lodz
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Prezesik_lodz » 22 lut 2008, 02:11

willi pisze:BRA podoba mi sie i moim zdaniem nie jest to żaden wieś tuning ale widzę że ludzie których chyba nie stać na to wypisują rużne głupie rzeczy
mysle ze zle opinie nie wynikaja z tego ze kogos na to nie stac tylko z tego ze im sie to nie podoba i juz. Ja osobiscie bym czegos takiego nie zalozy bo badziewnie to wygladaale sa gusta i gusciki a o onich sie nie dyskutuje. chcesz zakladasz niechcesz nie zakladasz i juz.

Pozatym w temacie bylo co sadzice wiec kazdy ma prawo napisac ze mu sie podoba lub nie albo ze podoba mu sie jak na spot jedzie <ok>

edd
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: edd » 22 lut 2008, 07:59

bra pasuje nie do kazdego auta kolega duo ma akurat styl amerykanski i wrecz musi sie zaopatrzyc w taki gadzet ale co nie ktorzy mysla ze jak zalozy do swojej 80 na kolpakach to bedzie extra wlasnie ze nie wtedy to moze tracac wiocha ale jezeli auto jest robione ze smakiem i stylowo to taki gadzet powinien sie znalezc na masce

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 22 lut 2008, 10:36

edd pisze:bra pasuje nie do kazdego auta kolega duo ma akurat styl amerykanski i wrecz musi sie zaopatrzyc w taki gadzet ale co nie ktorzy mysla ze jak zalozy do swojej 80 na kolpakach to bedzie extra wlasnie ze nie wtedy to moze tracac wiocha ale jezeli auto jest robione ze smakiem i stylowo to taki gadzet powinien sie znalezc na masce
tu masz racje <ok> dlatego ja nie kupuję, wolę pierw kupic porządne kapcie, i porobić inne mody niecierpiące zwłoki które wiele może nie kosztują ale wymagają czasu... po doprowadzeniu auta do "perfekcji" czyli do stanu który właścicielowi się podoba ale ma swój niepowtarzalny styl, można się bawić w BRA <ok>

DRED
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DRED » 22 lut 2008, 15:37

duo pisze:najczętsze słowa w tym temacie to BRA i DUO hehe ...
bo każdy by chciał mieć DUO BRA do swojej dyspozycji <- niekoniecznie ten na maskę :D
willi pisze:widzę że ludzie których chyba nie stać na to wypisują rużne głupie rzeczy
no kolego nie zagladaj innym w portfel . Coniektórzy mają dużo więcej kaski do przeznaczenia na auto lecz mimo wszystko i tak tego nie założą , bo wolą wydać np na dobre opony/felgi/glebę/chip do silnika/soczewki/ECT ECT
kyto pisze:mi sie tez Bra podobaja, ale tylko i wylacznie na kobiecych cialach
ja tam wole je oglądać bez <ok>

marianb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: marianb » 22 lut 2008, 17:48

<zyga> i nie chodzi o cenę. Nawet jakby było to coś po 19,99 zł to bym nie kupił <zyga>

Awatar użytkownika
hct
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: hct » 23 lut 2008, 01:10

<ok>

Awatar użytkownika
kaczaza5
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kaczaza5 » 23 lut 2008, 14:29

willi, wątpie żeby po jeździe z BRA na masce w deszcz, śnieg lub inne cuda lecące z nieba maska wyglądała jak nowa
Wręcz przeciwnie samochód jedzie i karoseria pracuje a lakier się wyciera

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl