[All] Gadzet - końcówka tłumika
[All] Gadzet - końcówka tłumika
witam! koledzy mam pytanko, czy zwykła końcówka na tłumiku zmienia choć trochę dźwięk?, bo chciałbym kupić zwykłą koncóweczkę ale nie chce stracić cichutkiego głosiku mojej niuni
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2010, 08:51 przez jerzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ja mam końcówke z ozdobna z wylotem na 2 rurki i powiem ze na wolnych obrotach to nawet całkiem niezły przelot ma ale jak juz jade to nie za bardzo chociaz jest troche głosniejszy Ja bym polecił końcówke ULTER ona ma cos w sobie i tam juz fajnie rasowo mruczy no ale wiadomo ze nie bedzie lepszego efektu od wymiany całego tłumnika
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
...taki tłumik już kosztuje...a dospawać dwie rurki z kwasóki...to nie duży koszt...Darecki3037 pisze:cześć, weź pod uwage że jak sam wspawasz końcówke to ten tłumik długo nie wytrzyma, korozja da mu rady, lepiej pomyśl o całym tłumiku (przecież robią również bardzo ciche tłumiki z bardzo fajnymi koncówkami
Chcialbym sobie zamontowac do mojej B4 koncowke,chcialbym rowneiz aby cena za ten gadzet nie przekroczyla 160zl.Tutaj sie nasuwa sie moje pytanie,ktora sie bedzie bardziej nadawac,taka na dwa wyloty,czy moze lepiej kupic dwie pojedyncze? Aha i czy do diesla moga isc zwykle koncowki czy musza byc jakies specjalne?Moej propozycje:
Ktora by sie nadawala najlepiej?Lepiej przykrecic taka kopncowke czy przyspawac?Jak macie jakies inne propozycje to zapodajcie linki..zalezy mi zeby to byl ULTER..Pozdr.
Ktora by sie nadawala najlepiej?Lepiej przykrecic taka kopncowke czy przyspawac?Jak macie jakies inne propozycje to zapodajcie linki..zalezy mi zeby to byl ULTER..Pozdr.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2010, 08:50 przez Mathias, łącznie zmieniany 1 raz.