[all] Gadzet - Lambo Doors - opinie
AUDI_A6 pisze:Wysiadasz na mieście i otwierasz drzwi do góry haha :mrgreen: spaliłbym się ze wstydu chyba
Dokładnie.Za dużo tego lansu z tym lambodorem na pokładzie.Za darmo bym tego nie chciał aby mi ktoś w aucie zamontował a co tu jeszcze mówić żeby za to płacić-zdaje mi się że dość ciężkie pieniądze.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
nie wy tylko ja jak juz i zapewno chodzi Ci o to ze te drzwi da sie po otwarciu odsunac w poziomie a pozniej dopiero kierowac je do pionu, ale mimo wszystko jak masz za maly garaz to mozesz miec problem, stad moja sugestia...IC69 pisze:shellah, miałeś kiedykolwiek do czynienia z drzwiami typu "lambo"?shellah pisze: głupoty o tym garażu piszecie! zaiasy są tak skonstruowane że można normalnie drzwi otwierać jak się miało wcześniej a do góry jak się np zaparkuje w niewygodnym miejscu
A ja bym powiedział, że audi 80 cabrio z lambo drzwiami wygląda bardzo "pucersko" i mi się w sumie podoba, lecz nie ma u nas warunków by takie drzwi zamontować. http://cgi.ebay.de/LSD-Lambo-Doors-Fluegeltueren-Audi-80-89-Coupe-Cabrio_W0QQitemZ390095529887QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item5ad381679f
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
mialem :mrgreen:IC69 pisze:shellah, miałeś kiedykolwiek do czynienia z drzwiami typu "lambo"?
Zawiasy są tak skonstruowane że można zwyczajnie otwierać a kiedy się chce to do góry.montowane na zwykłe zawiasy co są przy drzwiach a przy nadkolu są na takim niby oringu(obrotowe kółko a całośc aby nie opadała podtrzymuje siłownik
widziałem wiele razy na żywo a jeśli chodzi o lamborghini to modele z tej stajni mają tylko do góry..no oprócz gallardo :mrgreen: