[All] Gadzet - naklejki na drzwi z zewnatrz...
- carlos0101
- Forum Audi 80
[All] Gadzet - naklejki na drzwi z zewnatrz...
Witam
Mam takie pytanie. Myślę nad przyklejeniem w dolnej części drzwi z przodu oczywiście po obu stronach nalepki z ringami w kolorze czarnym(lakier samochodu srebrny) co o tym sądzicie ? Jak będzie to wyglądać ? Czy może ktoś miał już taki pomysł i ma zdjęcia takich emblematów?
Mam takie pytanie. Myślę nad przyklejeniem w dolnej części drzwi z przodu oczywiście po obu stronach nalepki z ringami w kolorze czarnym(lakier samochodu srebrny) co o tym sądzicie ? Jak będzie to wyglądać ? Czy może ktoś miał już taki pomysł i ma zdjęcia takich emblematów?
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 20:07 przez carlos0101, łącznie zmieniany 3 razy.
dla mnie tam wiochą powiewa,już nie raz widziałem auta z tego typu naklejkami,dzisiaj wyczajony Passat,chodź ja jak bym miał Passata a najlepiej w dieslu to bym napisał psstt :mrgreen: a na audi tez by coś się znalazło...a tak na serio to według mnie fabryka dała wystarczająca ilość znaków OOOO,zresztą ja bez znaczków audi poznam ciekawie jak ma się trwałość tych naklejek do naszych warunków pogodowych
- carlos0101
- Forum Audi 80
kolego ja bym odpuśił gdybym był na Twoim miejcu, nie będzie to zbytnio pasować do auta w serii.carlos0101 pisze:raczej odpuścić
P.S ja mam na przednich błotnikach naklejki "audi sport" po poprzednim właścicielu, nie bardzo to wygląda, ale nie wiem czym je zerwać także chyba zostaną do wakacji. Pozdrawiam