a co myślicie o naklejkach quattro na drzwi?Wieś-style przyczepienie mnóstwa plastiku, siatki (najlepiej ogrodowej) lampek choinkowych, malowanie wałkiem białą olejną, własnoręcznie robione zderzaki ze sklejki, rury PCV na wydechu, przyciemnienie szyb folią, tak aby było widać bąbelki powietrza, nakleić paski a'la Viper i obowiązkowo nakleić nad rurą PCV naklejkę REMUS!! we wnętrzu mnóstwo stylowych dodatków!! jakieś pokrowce z napisami Recaro, malowanie dechy pędzlem i wszędzie kable, bo po co chować...
[All] Gadzet - naklejki quattro na drzwi z zewnatrz
[All] Gadzet - naklejki quattro na drzwi z zewnatrz
Dawniej przed Compi miałem vw golfa mkII również należałem do forum vw i tam kolega barteKKK03 opisał różna style tuningowe oczywiście nie zabrakło również opisu jednego z najpopularniejszych na polskich drogach opisu stylu "wieś" po krótce przedstawiał się on tak
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 22:58 przez GraVi, łącznie zmieniany 3 razy.
Jak dla mnie nie ma tragedi, nawet, nawet to wyglada nie jest to naklejka na caly samochod a dodaje charakteru chcialbym zobaczyc jak to wyglada na 80. Chyba ze znajdzie sie amator tej nakleji z napedem na Oske :mrgreen: heeh a wiadomo, ze na naszym swiecie zyja i tacy.
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 22:59 przez marcinGD, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotr_Audi
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Raczej tak jak na Qpecie jmm'a http://audicoupe.sol.pl/galeria/view_ph ... d=PICT8721GraVi pisze:Prawdopodobnie to będzie wyglądało coś ale to: