[b3] Gadzet - spoiler na klape
[b3] Gadzet - spoiler na klape
witam jak w temacie, kupilem spoiler na tylna klape i nie wiem jak mam go przymocowac, jest on 3 ramienny nic do niego nie bylo koles powiedzial mi ze on jest na kleju mocowany prawda by to była? a drugie ze to jest spoiler nie z tworzywa jakiegos tylko czuje ze to guma twarda czy cos podobnego i ma odpryski czeba szpachlowac tylko czym? przeciez zwykla szpachlówka moze sie odbic podczas zamykania klapy pomożcie mi prosze
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 22:28 przez talka06, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
jak niema w ramionach nagwintowanych dziur na sruby to najlepiej chyba bedzie go przykleic na klej do szyb albo cos w tym stylu. a co do odpryskow to chyba nic innego nie pozostaje jak szpachla, ale moge sie mylic.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 22:30 przez Daniello85, łącznie zmieniany 1 raz.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
ślady wypolerujesz lub nawet pomalujesz a tam gdzie dziura tam zgnije
ja jakbym był na twoim miejscu to kupiłbym klei dobrze odtłuściłbym i przykleił, ale nie miej później do mnie pretensji (bo to ja bym tak zrobił), zresztą jak ci odpadnie to zawsze możesz go przykręcić, chyba że ktoś go przejedzie :evil:
ja jakbym był na twoim miejscu to kupiłbym klei dobrze odtłuściłbym i przykleił, ale nie miej później do mnie pretensji (bo to ja bym tak zrobił), zresztą jak ci odpadnie to zawsze możesz go przykręcić, chyba że ktoś go przejedzie :evil:
absolutnie sie z tym nie zgodzę. Po pierwsze żadnych śladów po kleju nie wypolerujesz, trzeba będzie malować. Trzeba będzie tak zrobić jak odpadnie...Po przykręceniu nie odpadnie nigdy. A jeśli zechcesz zdemontować to zaspawasz dziury i zamalujesz. Więć różnica jest taka że mając przykręcony nie będziesz się modlił że Ci odpadnie. Kleić spojler - najgłupszy pomysł z możliwych. Pamiętaj tylko o zabazpieczeniu antykorozyjnym wywierconych dziur.misiek440 pisze:ślady wypolerujesz lub nawet pomalujesz a tam gdzie dziura tam zgnije