Oofol pisze:Termometr już siedzi w kieszonce. Kosztowało mnie to dzień pracy, diodę, trochę szpachli i farby i... nerwów ale jest fajnie. Zdjęcia w galerii w centru. Zobaczcie i napiszcie co o tym myślicie!
Mi się podoba 8-)
mi przy +4 się gwiazdka pokazuje...apropo po co wam info o szronie chyba każdy wie w jakich temp woda marznie...nie denerwował by waś napis "gołoledź" co 15 sek hehehe obłędjmm pisze:Fabryczny ma ostrzeżenie o temp w okolicach 0C.Jarmi pisze:Fabryczny termometr faktycznie lepiej się prezentuje ale wg mnie ma 2 wady: 1 kupno wyświetlacza i czujnika to wyższy koszt, 2 - jeżeli jest dokładany to pokazuje tylko temperaturę zewnętrzną a ten ma 2 temperatury i gościu na życzenie może zaprogramować opcję informowania o obniżeniu temperatury w okolicach 0 - ja tego nie brałem.
Tak w zestawie (za 89 zł) jest wszystko oprócz ramki, która jest dodatkowo płatna (9 zł)spiczi pisze:Niezły bajer. A czy wszystko co jest potrzebne jest w zestawie za 89zł: Czujniki temp, kable, ramka itp.
Tu jest coś podobnego, ale za większe pieniądze http://www.allegro.pl/item750763581_ter ... ikaty.html