[B2,B3,B4] Gadżety dedykowane dla Audi i inne wypasy
To jeszcze tuningi <ok>
Bergmeister 1.8E 139KM:
Bergmeister 1.9E Turbo 214KM:
Zobaczcie na pokrywę zaworów - to jest rarytas dopiero
Był jeszcze Nothele 1.9E 130KM oraz ABT chyba 1.8E 130KM ale bez pakietu stylistycznego.
Najmocniejsza B3 to ABT B300, 260KM, 0-100 km/h w 5,9 wyszło ok 20-30 sztuk wiec rarytas większy niż S2 czy RS2
http://www.drive2.ru/users/lexus67/blog ... 2509/#post
Bergmeister 1.8E 139KM:
Bergmeister 1.9E Turbo 214KM:
Zobaczcie na pokrywę zaworów - to jest rarytas dopiero
Był jeszcze Nothele 1.9E 130KM oraz ABT chyba 1.8E 130KM ale bez pakietu stylistycznego.
Najmocniejsza B3 to ABT B300, 260KM, 0-100 km/h w 5,9 wyszło ok 20-30 sztuk wiec rarytas większy niż S2 czy RS2
http://www.drive2.ru/users/lexus67/blog ... 2509/#post
no ja edytowałem posta i dopisałem parę fantów <ok> , jeszcze mam jeden prospekt to też wrzucę , ale muszę poszukać innych też . ostatnio była podłoga do b3 na sprzedaż do bagażnika szkoda że nie zapisałem zdjęć bo to też rarytas jak by nie patrzeć
Jeszcze dla mało wtajemniczonych , jaka była audi na rynek Japoński różniła się tym że miała kiere po prawej jak anglik i tylne lampy jak na rynek USA , jeszcze na co można zwrócić uwagę to na radio
kontrolka do zapinania pasów
Jeszcze dla mało wtajemniczonych , jaka była audi na rynek Japoński różniła się tym że miała kiere po prawej jak anglik i tylne lampy jak na rynek USA , jeszcze na co można zwrócić uwagę to na radio
kontrolka do zapinania pasów
Ostatnio zmieniony 16 sty 2013, 19:59 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.
GerB3, o to chodziło , zawszę więcej ciekawostek
sub oryginalny występował tylko w cabrio w miejscu na worek
zmieniarka CD , wiem że była w cabrio
Ori CD
jeszcze muszę wyprać swoje dywaniki bo mam ori votexa gumowe , i u dziadka w b3 są u dołu te słupki w materiale z przodu <ok>
oj tak te deski były wstrętne , jako też ciekawostko że w ogóle nie było deski 2 air bag jak też i występowały dodatkowe zegary przed liftowe a nie poliftowe nawet w cabrio z ostatnich wypustówTighe pisze:Z tymi deskami rozdzielczymi w japońcach/uk to się nie popisali, zapomnieli skierować tunel środkowy do kierowcy tak jak w eu :lol: śmiesznie to wygląda.
sub oryginalny występował tylko w cabrio w miejscu na worek
zmieniarka CD , wiem że była w cabrio
Ori CD
jeszcze muszę wyprać swoje dywaniki bo mam ori votexa gumowe , i u dziadka w b3 są u dołu te słupki w materiale z przodu <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
widziałem 3-4 sztuki 90 i nie miały tej uszczelkiAudi Sport pisze:wujo1, Te uszczelki drzwi to ma każda Audi 90 B3
sądzę że to występowało sporadycznie , tak samo jak dolne końcówki progów pod deską co były w materiale też rzadko spotykana rzecz narazie b3 jedną widziałem którą posiada dziadek , miałem zamieniać ale wole żeby została w oryginale i sobie kiedyś to znajdę
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Kontrolka pozycyjnych
Hak wypinany Westfalia do B4 (zdjęcie poglądowe)
Podgrzewane spryskiwacze
Zaciski 2-tłoczkowe
Audi DELTA pasująca pod deskę osiemdziesiątki
Fotel ortopedyczny Recaro (tak właściciel opisał fotel)
Lamka oświetlenia komory silnika
Grzane bębenki zamków drzwi
Ogrzewanie postojowe (diesel/benzyna)
Ori alarm
Podświetlane słoneczniki
Hak wypinany Westfalia do B4 (zdjęcie poglądowe)
Podgrzewane spryskiwacze
Zaciski 2-tłoczkowe
Audi DELTA pasująca pod deskę osiemdziesiątki
Fotel ortopedyczny Recaro (tak właściciel opisał fotel)
Lamka oświetlenia komory silnika
Grzane bębenki zamków drzwi
Ogrzewanie postojowe (diesel/benzyna)
Ori alarm
Podświetlane słoneczniki
Ostatnio zmieniony 25 mar 2013, 07:57 przez misiekdzwon, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi się tam projektory za bardzo nie podobają, kwestia gustu. Ale tresery na tył to bym brał gdybym miał coś kasy na zbyciu :roll:
[ Dodano: 2013-09-20, 09:19 ]
A co do uszczelek w tylnych drzwiach, to moja niunia była bita w prawe drzwi za poprzedniego właściciela i teraz mam drzwi z miejscem na uszczelkę. Ma ktoś info po co ona? Z drugiej strony mam zwykłe, bez uszczelki
[ Dodano: 2013-09-20, 09:19 ]
A co do uszczelek w tylnych drzwiach, to moja niunia była bita w prawe drzwi za poprzedniego właściciela i teraz mam drzwi z miejscem na uszczelkę. Ma ktoś info po co ona? Z drugiej strony mam zwykłe, bez uszczelki