[All] Halogeny
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
ok będe wdzieczny.mam zamiar zrobić cos takiego u siebie ale nie wiem jak sie za to zabrac.moze jak bede widział zdjęcia to cos wymysle
[ Dodano: 2007-12-03, 00:25 ]
i jak tam chips z tymi zdjęciami?? mam jeszcze pytanko co do przełączników od halogenów. Nie chce zakładac jakis dziwnych przełączników, tylko chce zamontowac orginalny przełacznik. Teraz mam taka półeczke. Jak ja wyciągne i zaloze przełącznik od halogenów to zostanie dziura taka na dwa przełączniki. Są jakies zaslepki bym mógł je założyc na dziure która zostanie??
[ Dodano: 2007-12-03, 00:25 ]
i jak tam chips z tymi zdjęciami?? mam jeszcze pytanko co do przełączników od halogenów. Nie chce zakładac jakis dziwnych przełączników, tylko chce zamontowac orginalny przełacznik. Teraz mam taka półeczke. Jak ja wyciągne i zaloze przełącznik od halogenów to zostanie dziura taka na dwa przełączniki. Są jakies zaslepki bym mógł je założyc na dziure która zostanie??
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 21:45 przez hudy, łącznie zmieniany 1 raz.
witam
czy ktos kupowal moze takie halogeny z allegro za ok 50-60 zl ??
bo sie zastanawiam jak takie cos swieci ...
kilka przykladowych aukcji:
edit by UFOtm: minely dwa miesiace (02.2010) i z linkow do 5 aukcji pozostalo tylko wspomnienie z racji tego ze aukcje wygasly i przesunieto je do archiwum...wiec prosze bardzo wklejac zdjecia pogladowe wylacznie z portali fotograficznych...
czy ktos kupowal moze takie halogeny z allegro za ok 50-60 zl ??
bo sie zastanawiam jak takie cos swieci ...
kilka przykladowych aukcji:
edit by UFOtm: minely dwa miesiace (02.2010) i z linkow do 5 aukcji pozostalo tylko wspomnienie z racji tego ze aukcje wygasly i przesunieto je do archiwum...wiec prosze bardzo wklejac zdjecia pogladowe wylacznie z portali fotograficznych...
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 21:48 przez aroslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Skuciok ma podobne do tych pierwszych trzech które pokazałeś.zamontowane to ma w miejsce orginalnych halogenów.tu masz pokazane jak to wygląda:
viewtopic.php?t=5737&highlight=halogeny
viewtopic.php?t=5737&highlight=halogeny
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ta jest soczewka wiec roznicy w oswietleniu raczej nie bedzie... ale moze wypowie sie ricardo19,marcinGD pisze:Tak wogole jak one swieca?
hmm... mnie na Śląsku ;p (a Ty sadzac po rejestracji okolicericardo19 pisze:a ciebie gdzie można znaleźć to podlece kiedyś pogadamy
Ełku?) Twoja audiczke widzialem gdzies na zdjeciach albo allegro albo jakis zlot...?