[All] Halogeny
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
proponuje rozkleic, pomalowac i zakleic orginalne a nie kupowac badziewne chinskie plastiki bez homologacji...roznica moze byc zasadnicza w swieceniu ze wzgledu na soczewke... w ori masz metalowa srebrzona lustrem ze szklem od frontu a te chinskie chyba nie sa wykonane z takich materialow...prosze dopowiedziec / opisac sposob wykonania uzytkownikow tych drugich...
Ja swoje rozbierałem czyściłem i dalej wygladają blado.
Dostałem już paczke z Clearami i jak najbardziej zgadzam się z tym co napisał UFO.
Wykonanie tych halogenów strasznie słabe,jak tylko je dostałem odrazu je rozebrałem w drobny mak i zmontowałem po swojemu.Z drugiej strony jest tak jak napisał kolczat to ma wyglądać i zobaczymy jaki będzie efekt po montażu <ok>
Dostałem już paczke z Clearami i jak najbardziej zgadzam się z tym co napisał UFO.
Wykonanie tych halogenów strasznie słabe,jak tylko je dostałem odrazu je rozebrałem w drobny mak i zmontowałem po swojemu.Z drugiej strony jest tak jak napisał kolczat to ma wyglądać i zobaczymy jaki będzie efekt po montażu <ok>
Ostatnio zmieniony 28 cze 2011, 20:13 przez GSF, łącznie zmieniany 1 raz.
Koledzy czy kupno takiego zamiennika ma sens, czy halogeny czymś się różnią w coupe, sedanie i cabrio prze liftem?
http://www.signumsc.com.pl/nowy-halogen ... th=3_43_59
http://www.signumsc.com.pl/nowy-halogen ... th=3_43_59
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
jak sie odkopalo to dorzuce 5 grosz... wlasnie jestem po zabiegu chromowania moich halogenow. Niestety jeden z nich w czasie roboty nie wytrzymal napiecia innymi slowy parcia na szklo i musialem zakupic kolejny za cale 59pln ori. Ponizej kilka fotek jak to u siebie wykonalem na aucie jest ladnie i z refleksem a szkla nie wygladaja tak zle na tle chromiku
<ok>
<ok>