[b3/b4] Kierownica - wymiana na inna
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Nie według mnie tylko tak stoi w książkach. Kto posiadał taki samochodzik (miałem tą przyjemność) wie, że z 100 małym nakładem finansowym i pracy można wizualnie zrobić A6 (gwarantuję, że nkt nie pozna). Podobnie jest z VW Passat. Tzw. przejściówka popularnie nazywana b4 to wg wszystkich fachowych katalogów i wewnętrznych oznaczeń VW to jest Passat b3 po 94r. B4 to w rzeczywistości passat produkowany po 97r., mylnie nazywany b5.Misiek_Stce pisze:Pierwsza myśl jest najlepsza Widac szybko zdanie zmieniasz :mrgreen: ale według mnie to tez ciagle C4IC69 pisze:HaHaaa...a jednak miałem racje
:lol: to ciekawe, osobiście zakładałem u siebie kierownice z a4 s-line i wiem, że bez przejściówki sie nie obejdzie :lol: ciekawe skąd wzięliście tą kiereklepa pisze:Mysle ze nie trzeba zadnych przejsciowek ostatnio bylem w sklepie z czesciami zachodnimi i tam znalazlem kiere s-line od a4 i przymiezalismy do drazka kierowniczego od b4 to pasuje idealnie.
A jaka kierownice musialbym kupic,aby nie bylo problemow z zamontowaniem..?Chodzi mi o to aby mozna ja bylo zalozyc bez wiekszych problemow i zeby klakson pasowal.. Mozecie podac jakas fotke i ewentualnie cene,moze byc link z allegro(szukalem,ale nie wiem ktora by sie nadawala).Z gory dzieki za odp.Podzdr.
idealnie pasuje kierownica z audi s2 ...::: Tutaj Masz Linka Do Aukcji :::...Mathias pisze:A jaka kierownice musialbym kupic,aby nie bylo problemow z zamontowaniem..?Chodzi mi o to aby mozna ja bylo zalozyc bez wiekszych problemow i zeby klakson pasowal.. Mozecie podac jakas fotke i ewentualnie cene,moze byc link z allegro(szukalem,ale nie wiem ktora by sie nadawala).Z gory dzieki za odp.Podzdr.
pozdrawiam Krzysztof
chłopaki co mówili, że niby z Coupe i Cabrio pasują bez przejściówki...najlepiej jak Hołard sam odpowie na to pytanie...ja niestety musiałem rezać klakson z tego powodu iż nie zakupiłem i nie posiadam Air Bag`uMathias pisze:Wielkie dzieki..Calkiem,calkiem:) A taka jak ma holard w podpisie nie bedzie pasowac? Wiem ze bedzie potrzebna przejsciowka,a czy klakson bedzie pasowal? Pozdr.
pozdrawiam Krzysztof