A to sorry, wyszlo moje male doswiadczenie z B3 :oops:ether pisze:No właśnie i tu jest pies pogrzebany Te aukcje dot. kierunków do B4. Nasze w B3 są kwadratowe (a przynajmniej tak jest u mnie). Ale dzięki za chęci
[b3/b4] Kierunkowskazy przednie - biale czy dymione ?
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- topor
- Forum Audi 80
- Imię: Toporski
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ACE+lpg
- Kontakt:
hmm moje zdanie jest takie... w sowjej mam pomaranczowe kierunki:/ chcialem zmienic na biale no i koszt zamiennikow jest niewielki bo jakies 17zl za strone... koszt maly ale wyglada lipnie... nie wspoigra z reflektorami i wyglada to miernie.. oryginal to znow 130zl za strone.
pozostalem przy pomaranczowych.
pozostalem przy pomaranczowych.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Szperałem po allegro i znalazlem coś takiego
I nie wiadomo czy ktoś pomylił nazwy czy te kierunki naprawde do 80 pasują.
Kod: Zaznacz cały
http://moto.allegro.pl/item423467593_audi_80_b3_b4_migacz_kierunek_kierunkowskaz_nowy.html
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie zgodzę się kolego!zdecydowanie białe. dymione nie pasują.
Zobacz link w moim opisie. Moja Niuńka też jest ciemna i prezentuje się to w połączeniu z czarnymi tylnymi BAAAARDZO sympatycznie 8-)Labiel pisze:Zastanawiam sie jak coś takiego (bymione kierunki i czarna ramka w lampie) będzie wyglądać w mojej czarnej niuni Myślę że będzie to sie jakos komponować, bo te pomarańczowe kierunki lipnie wyglądają
Ja mam B3 z Belgii i własnie mam kierunki na błotnikach i napis w środku Special Edition...wiec kierunki na błotnikach w B3 to nie wymysł jakis blacharzy co naprawiali autko tylko wymysł fabryki zeby wyrniały się lepsze wersje poprostu ;pRevelation pisze:ja też mam te smieszne kierunki na błotnikach, słyszłąem ze maja je b3ki produkowane na rynek włoski i belgijski:P o USA nic nie słyszałem:] masz może w środku jeszcze napis design edition?
a co do kierunków to wstawiaj białe z przodu i tył na czerwono... nawet motipem ładnie wyglada...tak jak kiedys u mnie