[b4] Lampy przednie - brewki
na elementy narażone na wstrząsy itp, daje się najpierw szpachlówke z włóknem szklanym i ew. później szpachle wykańczającą, jeżeli nie będą to zbyt grube warstwy, to niepowinno popekać...
Co do cynowania lub ołowiowania, to dosyć stara metoda ale poniekąd lepsza od szpachlowania. Zarazem też dużo droższa i ciężko znaleźć fachowca który jeszcze się tym zajmuje. Z reguły Cynowanie wykorzystuje się przy odbudowie oldtimerów.
P.S. Morus daj sobie spokój z tą maska, Nie rób z audi innego samochodu niż jest..... :roll:
Co do cynowania lub ołowiowania, to dosyć stara metoda ale poniekąd lepsza od szpachlowania. Zarazem też dużo droższa i ciężko znaleźć fachowca który jeszcze się tym zajmuje. Z reguły Cynowanie wykorzystuje się przy odbudowie oldtimerów.
P.S. Morus daj sobie spokój z tą maska, Nie rób z audi innego samochodu niż jest..... :roll:
[quote="K2"]P.S. Morus daj sobie spokój z tą maska, Nie rób z audi innego samochodu niż jest..... :rol
spoko tak z Ciekawości spytałem bo czasami mnie najdzie jakiś pomysł wtedy muszę sie podowiadywać i albo go wprowadzam w życie albo tak jak teraz idzie w niepamięć
a tak na marginesie mówicie że szpachel z maski może odpaść mam 2 wgniecenia na samym początku maski (maska B4) i tam niema za bardzo jak tego wyklepać bo od spodu jest jag by takie wzmocnienie czy coś wiec jak to zrobić ?
spoko tak z Ciekawości spytałem bo czasami mnie najdzie jakiś pomysł wtedy muszę sie podowiadywać i albo go wprowadzam w życie albo tak jak teraz idzie w niepamięć
a tak na marginesie mówicie że szpachel z maski może odpaść mam 2 wgniecenia na samym początku maski (maska B4) i tam niema za bardzo jak tego wyklepać bo od spodu jest jag by takie wzmocnienie czy coś wiec jak to zrobić ?
-
- Forum Audi 80
[b4] Lampy przednie - brewki
co sadzicie o brekach z tej aukcji ma ktos moze takie zamontowane?? prosiblym o zdjecia ten model nawet mis ie podoba bo najbardziej zasłąnia róg a dalej juz tylko delikatnie co zmienia wyraz lampy
http://www.allegro.pl/item226830210_bre ... i_b4_.html
http://www.allegro.pl/item226830210_bre ... i_b4_.html
Ostatnio zmieniony 29 mar 2010, 21:48 przez boskijacek447, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
lampy mam zwykłe tzn nawet nei zespolone bo tamte stracilem w wypadku, zderzak od S2 a kolor granatowy ,wersja avant, poza tym jest tylko troche opuszczonyAUDI_A6 pisze:Do niektórych pasuje do niektórych nie, według mnie to zależy od samochodu...(kolor, lampy, ogólnie zalezy jak przód jest zrobiony) Do czystej serii wogole nie pasuje.
KAdy sie wypowiada negatywnie wiec mozę faktycznie eni bede tego pakował chociaż na pocztku mysłałęm ze mogłoby to trochę zmienić buźke mojego B4 na bardziej zadziorną
Dzieki
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, 21:32 przez boskijacek447, łącznie zmieniany 1 raz.