[b3] Lampy przednie - dodatkowe oswietlenie, wybor
[b3] Lampy przednie - dodatkowe oswietlenie, wybor
chciałbym dorobić z przodu światła. Mam dwie alternatywy
1. atrapa z wbudowanymi światłami (hella)
2. Zderzak + halogeny .
W mojej niuni nie było takiego wyposażenia więc całą instalację i przełącznik trzeba dobrać.
Zastanawia mnie tylko co montować ??? Wersja pierwsza będzie tańsza ale to raczej są reflektory natomiast w wersji drugiej miałbym przeciwmgielne ale za sporo większą kasę.
W co warto ubrać niunię na wiosnę....???
1. atrapa z wbudowanymi światłami (hella)
2. Zderzak + halogeny .
W mojej niuni nie było takiego wyposażenia więc całą instalację i przełącznik trzeba dobrać.
Zastanawia mnie tylko co montować ??? Wersja pierwsza będzie tańsza ale to raczej są reflektory natomiast w wersji drugiej miałbym przeciwmgielne ale za sporo większą kasę.
W co warto ubrać niunię na wiosnę....???
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2010, 23:27 przez aawol, łącznie zmieniany 1 raz.
- czester-11
- Forum Audi 80
Tylko w zderzak !
Może wpakować tam dzienne :-> - będziesz ich używał codziennie a halogeny przeciwmgielne kilkanaście razy w roku
Jeszcze nikogo z takimi dziennymi nie widziałem z wyjątkiem Krakowskich tramwajów - ale one je mają w wersji okrągłej
Więc masz szanse bardzo wyróżnić się z tłumu w Krakowie :->
Może wpakować tam dzienne :-> - będziesz ich używał codziennie a halogeny przeciwmgielne kilkanaście razy w roku
Jeszcze nikogo z takimi dziennymi nie widziałem z wyjątkiem Krakowskich tramwajów - ale one je mają w wersji okrągłej
Więc masz szanse bardzo wyróżnić się z tłumu w Krakowie :->
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
[B3] Zderzak od 90 z obrysówkami w kierunkach
Panowie, mam do kupienia zderzak od audi 90 w naprawdę super stanie i to za... 50zł :shock: . Posiada kompletne ori halogeny kierunki. Powiem szczerze, że chciałbym zostawić pomarańczowe kierunki i normalne lampy. A kierunki ze zderzaka podłączyć jako obrysówki ze światłami mijania (tak jak w amerykańskich wozach). Czy to będzie w zgodzie z prawem?
Oraz jak by się to wam "widziało" wizualnie?
Oraz jak by się to wam "widziało" wizualnie?
- Patrique
- Forum Audi 80
- Silnik:
Też tak właśnie mi się kojarzy, że było juz coś takiego <czapa> . Ale powiem wam, że zrobię tak: Kierunki wymienię właśnie na białe (tylko używki, żeby się w oczy nie wrzucały), w nie załaduje biały LED`owy zamiennik żarówki, a kierunki normalnie w zderzaku 90-tkishellah pisze:jeśli będzie dobrze zrobione a światło nie za mocne to nikt się nie przyczepi w lampach po lifcie są seryjnie z boku niby w kierunkach i jakoś problemu z tym nie ma-gorzej jeśli są pomarańczowe
- Patrique
- Forum Audi 80
- Silnik:
hahaha... no nie do końca jak na foto <ok> . To są właśnie moje "wspaniałe" umiejętności w posługiwaniu się programami graficznymi :mrgreen: .Zayebatsu pisze:Jeśli to ma wyglądać tak jak na foto to powiem tylko tyle profanacja :shock:
W realu chodzi mi o uzyskanie mniej więcej "image" 90-tki :roll: