[b3] Lampy przednie - Hella, okragle
[b3] Lampy przednie - Hella, okragle
Witam serdecznie.
Czy wie ktoś z was może jak się nazywają te lampy
Ma ktoś takie do sprzedania, chętnie kupię.
Z góry dziękuję za wypowiedzi i pozdrawiam !
Czy wie ktoś z was może jak się nazywają te lampy
Ma ktoś takie do sprzedania, chętnie kupię.
Z góry dziękuję za wypowiedzi i pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2010, 09:49 przez Kunik, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie spotkałem się z takimi lampami.
Wydaje mi się, że są to nakładki (coś w tym stylu, tylko, że na przednie lampy) pomalowane na odpowiedni kolor.
BTW) Paskudztwo , ja bym nigdy czegoś takiego nie kupił/zamontował.
Wydaje mi się, że są to nakładki (coś w tym stylu, tylko, że na przednie lampy) pomalowane na odpowiedni kolor.
BTW) Paskudztwo , ja bym nigdy czegoś takiego nie kupił/zamontował.
Gocek,
Mylisz się to są oryginalne lampy od B3-ki tyle, że bardzo rzadki model. Na żywo widziałem takie tylko raz. Generalnie też mi się ten model nie podoba. Na tym zdjęciu właściciel pomalował mocowania lamp pod kolor ja widziałem wersje z czarnymi ramkami i ori grillem. Przypominało to bardzo mocno lampy starszych bemek
Mylisz się to są oryginalne lampy od B3-ki tyle, że bardzo rzadki model. Na żywo widziałem takie tylko raz. Generalnie też mi się ten model nie podoba. Na tym zdjęciu właściciel pomalował mocowania lamp pod kolor ja widziałem wersje z czarnymi ramkami i ori grillem. Przypominało to bardzo mocno lampy starszych bemek
No tak willi ale zespolone lampki troche kosztują minimum 400zł za komplet ładnych to raczej sporo jak dla mnie, i wtedy wypada też założyć zderzak z 90 albo coupe to znowu między 300-400zł...willi pisze:o boże przecie te lampy to tragedia prawie jak polonez bleee
jak już montujesz to lepiej załatw sobie lampki zespolone ładniejbędą wyglądały :mrgreen: