[b3/b4] Lampy przednie - hella oryginalne soczewkowe
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
fuzer pisze:Ja się z chęcią pozbędę moich soczewek, zanim ktoś mi za....doli
Moja propozycja to 1100zł + zwykłe lampy zespolone (jak ktoś zmieni na soczewy to mu już nie będą potrzebne).
A nie wiesz jak CI je ma odkrecic...za duzo zachodu...wybijac szybe, czy tez grzebac przy zamku, otwierac maske... KTO BY SIE W TO BAWIL!?
PS JAK sie mozna soczew pozbywac.. :P
PS2 PRZYWITAJ SIE
...buhahahaha...chciałbym widzieć tego typka, co by Ci je chciał podwędzić...prędzej samochód Ci gwizdną niż soczewki wykręcą...a cena za którą krzyczysz to definitywnie za wysoka p.s. post nadaje sie do działu ogłoszeńfuzer pisze:Ja się z chęcią pozbędę moich soczewek, zanim ktoś mi za....doli
Moja propozycja to 1100zł + zwykłe lampy zespolone (jak ktoś zmieni na soczewy to mu już nie będą potrzebne).
Będę miał na pół instalacji gazowej do mojego żłopa.
POZDR
A ja kiedyś rozdawałem za darmo, he he. Ale teraz mi się odmieniłoAUDI_A6 pisze:Kiedyś sprzedawałem soczewki po 250zł/300zł za sztukę
Komuś zależy, to weźmie. Poza tym to nie mój fiut, tylko cena Nie jest sztywna znaczy sięAUDI_A6 pisze:ale ceny walicie...
Ja widzę takich na codzień, takie osiedle. Nie znacie pomysłowości panów cierpiących na niedobór kasy.FranoF1 pisze:...buhahahaha...chciałbym widzieć tego typka, co by Ci je chciał podwędzić...
FranoF1 - wybrechałeś cenę a sam za tyle kupiłeś
Przywitałem się już, POZDRzgredek27 pisze:PS2 PRZYWITAJ SIE
-Ty zapłaciłeś 1400
-Ja chcę 1100 + lampy (cena około 300 na allegro) czyli też 1400 :idea:
Oczywiście mogę sprzedać za 1400 i nie brać starych lamp, a ktoś je wystawi na allegro. Może wylicytuję je za 250 pelenów
W każdym bądź razie to była tylko luźna propozycja dla zainteresowanych, bo mi wisi czy będę miał soczewki czy nie, ważne żeby świeciły.
W moim aucie liczy się dla mnie jedynie wiatr we włosach
Jak będę widział gdzieś w Koszalinie tańsze soczewy to Wam napiszę.
-Ja chcę 1100 + lampy (cena około 300 na allegro) czyli też 1400 :idea:
Oczywiście mogę sprzedać za 1400 i nie brać starych lamp, a ktoś je wystawi na allegro. Może wylicytuję je za 250 pelenów
W każdym bądź razie to była tylko luźna propozycja dla zainteresowanych, bo mi wisi czy będę miał soczewki czy nie, ważne żeby świeciły.
W moim aucie liczy się dla mnie jedynie wiatr we włosach
Jak będę widział gdzieś w Koszalinie tańsze soczewy to Wam napiszę.
Muszę się z tym nie zgodzić sam zmieniałem ze zwykłych na soczewy i wszystko idealnie pasuje. Podłączasz kostke do lampy i działa tylko jak ktoś ma zwykłe lampy to o migaczach nie zapomnieć.A po zamontowaniu xenonów to już jeździ się bajkowo. 8-)WOJTEK26 pisze:Bo gdybyś miał zwykłe to trzeba podłączyć inaczej jeden kabelek przy przełączniku świateł długich żeby nie gasły krótkie po włączonie długich