[b3/b4] Lampy przednie - soczewki
-
- Forum Audi 80
[Lampy soczewkowe]
Jak to świeci warte montowania czy nie? http://moto.allegro.pl/lampy-przednie-a ... 79139.html
Jeśli będą lepiej świeciły od ori zespolonych to chcę jeszcze wrzucić do nich HID.
Jeśli będą lepiej świeciły od ori zespolonych to chcę jeszcze wrzucić do nich HID.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2011, 22:56 przez bodzio1819, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
OMG. Czy leci z nami moder?
Temat chinasoczków był wałkowany milion razy.
Te z paskiem są podobno duuuuużo gorsze od tych angeleyes (jeżeli chodzi o wykonanie).
Jeżeli chodzi o wygląd to wolę zespolone zwykłe niż to.
Zay podjał się montażu tych wynalazków z paskiem po uprzednim odłączeniu paska hehehe.
Ale (podobno) zamoncił je na aucie tylko i dlatego że miał je po taniości używane i to też jako okres przejściowy na ori soczewki.
Popieram. Jak masz dać 8 stów za taki badziew to wolałbym poczekać 2 miechy i odłożyć jeszcze 4 stówy i kupić ori. po 1 lepiej wyglądają, po 2 nieporównywalne wykonanie i jak przypuszczam świecenie i żywotność nieporównywalna.mati86 pisze:to jest jakiś shid lepiej zainwestuj w ori soczewki.
bodzio1819, za te musisz dać 800 zł/To smiech na sali.Lepiej się wstrzymaj i dozbieraj ze 2-4 stowki i kupisz ori soczewki.Nawet jeśli gdzies którys uchwyt będzie ułamany to sobie to zrezasz i po problemie.I wtedy wrzucaj xenon i ciesz się jasnością na drodze. tAo to z linka to gó*&^%no nic nie warte.
sprostuje temat ta cena jest zaporowa i lepiej poczekaj (do nastepnej wyplaty)i kup ori soczewki tak ja mialem je w cabrio byla to alternatywa na jakis czas... pasowanie niema problemu z parowaniem tez nie bylo niespodzianek moze sie dobry egzemplarz trafil po wlozeniu xenka robily robote mijania i drogowe swieca dobrze teraz Zayu jest nowym wlascicielem tez moze sie wypowiedziec pozdro
-
- Forum Audi 80