[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
... Trudno to jest moje zdanie i go nie zmienię :!:FranoF1 pisze:Robisz sobie wrogów na forum <rotfl2>
.. Nazywam rzeczy po imieniu, nie będę owijał w bawełnę, są do Bani i koniec :!:ppawlo pisze:Ja całkowicie rozumiem to, że Ci się te lampy nie podobają. Mi natomiast nie podoba się dobór wyrazów w twojej wypowiedzi. Są osoby na forum, które je kupiły, ale to nie jest powód by nazywać ich frajerami. Taki jest ich gust, a Ty powinieneś przestrzegać Regulaminu forum!! Dziwne tylko, że nikt z moderatorów nie upomniał Cię, ale widocznie każdemu z nich też te lampy nie podchodzą i mają to gdzieś!
Nie ma porównania z ori soczewką i koniec :!:
... Nie jesteś kimś z ulicy :!:Fantomas_29 pisze:Właśnie każdy ma swój gust jeden kupi drugi nie. Auto ma sie podobac właścicielowi a nie komuś z ulicy.
PS: I co teraz powiesz FranoF1 :?:
Dobrze wiesz że nie leżą mi takie rzeczy i mówię i tym wprost :mrgreen:
Kolego, przecież nie zabraniam Ci bronić swoich poglądów. Masz swoje zdanie i jest ok. Zwróciłem tylko uwagę na sposób Twojej wypowiedzi, który dobitnie sprowadzał wszystkie osoby, które kupiły te lampy bądź noszą się z takim zamiarem do miana "frajera". Temat ma tytuł "Lampy engel eyes" i powinieneś się skupić na ewentualnym opisie swoich odczuć odnośnie tych lamp a nie osób które je kupiły:) A to jakie dobierasz przy tym słowa świadczy tylko i wyłącznie o tobie.grinch pisze:Lepiej siedzieć cicho
Ja na przykład zamontowałem sobie czujniki cofania, które są widoczne na czarnej listwie z tyłu. Czujniki te nie są oryginalne, czy to znaczy że robię wieś tuning z mojej audi?
A odnośnie oryginalnych soczewek to mi podchodzą tak średnio i tak jak to ktoś wcześniej wspomniał odnośnie lamp z allegro, nie pasują za bardzo do standardowego zderzaka z przodu, ani do standardowego zawieszenia.
Oczywiście to jest moje zdanie i naprawdę nie wiem czemu tak się zachwycacie tymi ori soczewkami.
-
- Forum Audi 80
Lampy DAYLINE
A co myślicie o takich lampach:
http://moto.allegro.pl/item451249708_la ... owosc.html
są w chromie i czarne.
http://moto.allegro.pl/item451249708_la ... owosc.html
są w chromie i czarne.
Pozostaje także jakże istotne pytanie jak to to świeci, bo widząc niekiedy produkty tego i jemu podobnych producentów śmiem wątpić czy takie światła mogły by mi oświetlać drogę w rowerze, o aucie nie wspominając. Wygląd tych czarnych jest całkiem ciekawy, ale jeżeli ma to świecić wszędzie tam gdzie nie powinno, a po niedługim czasie, coś zacznie odłazić itp. to wolę zwykłe H4 bądź odżałować kilka zł. i kupić ori soczewki jak wspomniał Ezumaru, .
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Lepiej dołożyć i kupić inne auto.
Nawet w niemczech ciężko dostać ori soczewki wieć gawędziarze jak jesteście tacy mądrzy to kupujcie.
Czasem trzeba rozróżnić marzenia na możliwości.
Z tego co widzę to nikt nie ma ori a piszę jak by ori kosztowały sto złotych.
Czemu nie kupicie?
Ja uważam że można spróbowąć najwyżej coś przerobić, uszczelnić, poprawić, i może być ładnie.
Nawet w niemczech ciężko dostać ori soczewki wieć gawędziarze jak jesteście tacy mądrzy to kupujcie.
Czasem trzeba rozróżnić marzenia na możliwości.
Z tego co widzę to nikt nie ma ori a piszę jak by ori kosztowały sto złotych.
Czemu nie kupicie?
Ja uważam że można spróbowąć najwyżej coś przerobić, uszczelnić, poprawić, i może być ładnie.