Ładne mam podobne tylko w B3mariobross pisze:a tu moja koczka na czarnych oczkach
http://autofoto.pl/photos/mariobross/picture35216.aspx
[b4] Lampy przednie tuning - Dayline, Angel Eyes i inne
- mariobross
- Forum Audi 80
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
:cry: placze nad waszym losem - ja pozwole sobie dyskutowac o gustach ktore koledzy przedstawili...
Kolega Pawian78 - nic dziwnego ze podoba ci sie efekt jaki osiagnales poprzez zalozenie tych lamp w totalnie standartowym aucie o klasycznej sylwetce ale widze ze na sile probujesz odmlodzic autko i nie mowie juz o tych lampach tylko ogolnie niepasujaca nalepa chromowanego badziewia na klapie...jesli poczules sie urazony moja wypowiedzia poprosze o odpowiedz na priv a nie tutaj...
Kolega Mariobross - kolejny forumowicz-klubowicz z zamilowanie do krzywdy Audi 80 limo bez sportowego zaciecia w standarcie tej bryly autka, jednak tez sie nie czepiam do lamp ktore nie pasuja ale widac zamilowanie na bocznych drzwiach do F&F... <ok> Jak powyzej prosze w raazie ALE do odpowiedzi na priv.
Wtych lampach nie chodzi o to ze one maja jakies tam soczewki i inne przesadzone rzeczy jak ten pasek nad soczewkami...chodzi o to ze pochadza one wlasnie z okresu gdzie auta robi sie z plastiku - plastikowe blotniki, maski, zderzaki ktore sa tylko oslona zbrojenia konstrukcji w nowych autach. Widac ze sa one lekkie wizualnie i realnie bo to sama pleksa look.
Na ich przykladzie wiec moge powiedziec ze w ori soczewce nie zdecydowal bym sie na spolerowanie szkla mimo ze kiedys chcialem bardzo to zrobic... <lol>
Kolega Pawian78 - nic dziwnego ze podoba ci sie efekt jaki osiagnales poprzez zalozenie tych lamp w totalnie standartowym aucie o klasycznej sylwetce ale widze ze na sile probujesz odmlodzic autko i nie mowie juz o tych lampach tylko ogolnie niepasujaca nalepa chromowanego badziewia na klapie...jesli poczules sie urazony moja wypowiedzia poprosze o odpowiedz na priv a nie tutaj...
Kolega Mariobross - kolejny forumowicz-klubowicz z zamilowanie do krzywdy Audi 80 limo bez sportowego zaciecia w standarcie tej bryly autka, jednak tez sie nie czepiam do lamp ktore nie pasuja ale widac zamilowanie na bocznych drzwiach do F&F... <ok> Jak powyzej prosze w raazie ALE do odpowiedzi na priv.
Wtych lampach nie chodzi o to ze one maja jakies tam soczewki i inne przesadzone rzeczy jak ten pasek nad soczewkami...chodzi o to ze pochadza one wlasnie z okresu gdzie auta robi sie z plastiku - plastikowe blotniki, maski, zderzaki ktore sa tylko oslona zbrojenia konstrukcji w nowych autach. Widac ze sa one lekkie wizualnie i realnie bo to sama pleksa look.
Na ich przykladzie wiec moge powiedziec ze w ori soczewce nie zdecydowal bym sie na spolerowanie szkla mimo ze kiedys chcialem bardzo to zrobic... <lol>
- mariobross
- Forum Audi 80
No to się dowiedzieliśmy, widzisz pawian78 widocznie zrobiliśmy błąd poczynając takie kroki jak twierdzi nasz kolega UFOtm, ale zawsze będzie ale i w tym przypadku nie pozostawi się tego bez odzewu. Są gusta i guściki, wiadomo co oryginał to oryginał historii nie da się oszukać nie ma się co powtarzać bo to już wcześniej było ale niektórzy mają klapki na oryginał a nie którzy chcą puścić trochę wodzę fantazji i sprawić aby ich ukochana niunia dostała nowe życie nie koniecznie przez rezanie ale przez jak to określił kolega UFOtm, plastik...
powiem panom tak: na seryjnym B4 wygląda to... źle. za nic nie pasuje, takie lampki mogą być ukoronowaniem wcześniejszych zmian w klasycznej bryle B4.
jakiś czas temu oglądałem cabrio ze zderzakiem S2, czarne, obniżone i z tymi właśnie czarnymi soczewkami - wyglądało rewelacyjnie, to pierwszy raz kiedy nieorginalne lampki podobały mi się i pasowały do tego auta, no ale tam jest chromowany element wykończenia szyby, sportowy wygląd dzięki zderzakom i zawieszeniu, co powoduje że samochód wygląda dalece inaczej niż wysokie, z zadartym zderzakiem, B4. do tego cabrio pasowały idealnie.
w innym wypadku niestety popieramUFOtm,
jakiś czas temu oglądałem cabrio ze zderzakiem S2, czarne, obniżone i z tymi właśnie czarnymi soczewkami - wyglądało rewelacyjnie, to pierwszy raz kiedy nieorginalne lampki podobały mi się i pasowały do tego auta, no ale tam jest chromowany element wykończenia szyby, sportowy wygląd dzięki zderzakom i zawieszeniu, co powoduje że samochód wygląda dalece inaczej niż wysokie, z zadartym zderzakiem, B4. do tego cabrio pasowały idealnie.
w innym wypadku niestety popieramUFOtm,
Pooglądałem fotki B4'rek z tymi lampami (zastanawiałem się nad kupnem takich do swojego auta) i .... właśnie czekam na przesyłkę z lampami zespolonymi do przeróbki na soczewkowe na wzór oryginalnych (soczewki zakupiłem już wcześniej). Nie za bardzo mi się widzą ale są gusta i guściki - każdy robi ze swoim autem co uważa za słuszne. Nie uważam, że są jakieś strasznie szpecące ale jednak to nie to samo co soczewki w oryginalnym wzorze.
O kurna co to jest http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 34ab3.html :?:
Pawian klapa Ci rdzewieje :?: <mega Lol99>
Ale ... auto <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Proszę nie używać wulgaryzmów.
Pawian klapa Ci rdzewieje :?: <mega Lol99>
Ale ... auto <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Proszę nie używać wulgaryzmów.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2008, 19:04 przez grinch, łącznie zmieniany 1 raz.
są ludzie kyórym podobają sie orginalne soczewki,albo i lampy mnie osobiście one wogule sie nie podobają dlatego zakupiłem takie,fakt jest taki że samochud ma sie mi podobać a nie ludziom,gdybym chciał coś dla szpanu kupić to nie kupił bym 80 a A6 albo A8 w moim sam dobrze sie czuje i to jest najwarzniejsze.
[ Dodano: 2008-07-19, 19:17 ]
dodam koledze UFOtm że nie jest to seria nieważny wygląd a to co pod maską
Można już spokojnie dodać twoje auto do działu wieś tuning :!:pawian78 pisze:są ludzie kyórym podobają sie orginalne soczewki,albo i lampy mnie osobiście one wogule sie nie podobają dlatego zakupiłem takie,fakt jest taki że samochud ma sie mi podobać a nie ludziom,gdybym chciał coś dla szpanu kupić to nie kupił bym 80 a A6 albo A8 w moim sam dobrze sie czuje i to jest najwarzniejsze.
Ale cuż twoje zabawki twoja piaskownica :mrgreen:
twoje też , ale twoja piaskownica to się nie wtrącam :evil:
...odbiegacie od tematu.
Frano
...odbiegacie od tematu.
Frano
Ostatnio zmieniony 19 lip 2008, 22:37 przez misiek440, łącznie zmieniany 1 raz.